Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Jemputan ke Birthday Party Ibrahim

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Jemputan ke Birthday Party Ibrahim

Post  maryaaa on Wed Apr 22, 2009 10:55 pm

haaa apa ditunggu lagi, baik datang ajer party cum gath bebudak TI wp ku bukan TI ku ITM..

maryaaa
Kenalan Baru

Posts : 41
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 40
Location : Kuantan Pahang

View user profile http://www.crazymomy.com www.maryaaa-oogle.blogspot.com www.mary

Back to top Go down

Re: Jemputan ke Birthday Party Ibrahim

Post  amyatie on Wed Apr 22, 2009 11:24 pm

maryaaa wrote:Assalamualaikum kawan-kawan,

ku nak jemput korang ke besday party Ibrahim yg 1st, pada 2 may ni sabtu, 2.30pm kat mcdonalds teluk chempedak kuantan pahang. kat sini beach lepas party leh main air.

hee ni first time buat besday party anak weh..syokkk nyer. kutau kuantan ni jauh sikit dr kl, alaa 2 jam jer naik keta. jadi jemputla datang beramai-ramai, kalo datang bawak hadiah untuk IBU ibrahim.

seb baik tha buat forum ni leh laa ku specific kan jemput kenkawan ni jer, kalo tak kuletak kat blog harussss. thank u tha tumpang announce. cyclops

kalo nk overnite blh ke ku sewa chalet mu maryaa oii ??? hehehhehe jawab jgn tak jawab!!

amyatie
Moderator

Posts : 117
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : Sunway, Selangor

View user profile http://amyatie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jemputan ke Birthday Party Ibrahim

Post  Hayatie on Thu Apr 23, 2009 12:47 pm

setelah ku survey2/plan hotel/resort di TC, last2 hubby ku tak dapat balik pada waktu itu, kerana ade 2 wedding sahabat2nya yang nak kena attend..sob sob..sedeyy! Crying or Very sad

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jemputan ke Birthday Party Ibrahim

Post  Sponsored content Today at 10:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum