Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Belog Saya

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Belog Saya

Post  akma on Sat Aug 29, 2009 1:09 pm

meh laa ringan2kan jari anda tuk ke blog ku yg tak seberapa ne

http://manjakucd.blogspot.com/

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  nik-mm on Sun Aug 30, 2009 2:32 am

ku pun sama nak mengempen blog jual CD ku yang tiut miut tu..

sama2 kite berlayarke

Medai$tore

boleh minum soya di sana..soya bawak sendiri ye..hehehe..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  Hayatie on Sun Aug 30, 2009 1:14 pm

Wah sakan kome yer...ku pun nak juga la...jemput2 la bertandang di forum xx ku ini...ekekekke lol!

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  nik-mm on Sun Aug 30, 2009 3:17 pm

yatie, ku tengah lepak @ forum mu..sambil minum soya..hohoho..ops..pose..lupa..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  mamababy on Thu Nov 12, 2009 4:19 pm

jom kwn2 singgah ke blog biz ku..
jom pilih koleksi zhulian!
da less 10% @ ssape nk jd ahli pn bleh rm68 dpt voucher tunai rm30.00
jgn lepaskan peluang ini!!

http://papamamababy.blogspot.com/

mamababy
Kenalan Baru

Posts : 44
Reputation : 0
Join date : 20/05/2009
Age : 33
Location : atas kerusi..

View user profile

Back to top Go down

Salam perkenalan dari Kiddypreloved

Post  kiddypreloved on Thu Jan 27, 2011 9:40 pm

Salam dan Hai pada semua.. Smile

Saya mula berblogging selepas ada anak ke2. But it is a private blog so cuma sesapa yg dah dijemput je boleh bace. Still keep it private lol!

Then saya terfikir nak share soal Child Safety while travelling, and at the same time jual cool car seats from UK. Saya belum mampu nak buat blog yg penuh info mcm kawan2 lain buat contohnya tentang breastfeeding (I will try my best, meh le kasi tips kat saya), jadi saya campurkan aje info tersebut dalam blogshop saya. Insyaallah, will keep on updating and share info on child safety. flower

Sila la ziarah/jenguk/terjah blog saya http://kiddyprelovedbazaar.blogspot.com

The awareness about child safety in Malaysia apparently are still low. So for a start, I focus on Child Safety while travelling (actually byk info nak share pasal child safety tapi satu persatu dulu ye). It's not about biznes in the first place, it's the thought that I've heart on. Hope you too could help inform your friends about the importance of using car seats.
Eh panjang la plak sesi taaruf blog nih.. Embarassed

kiddypreloved
Kenalan Baru

Posts : 10
Reputation : 0
Join date : 25/01/2011

View user profile http://kiddyprelovedbazaar.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  Hayatie on Fri Jan 28, 2011 1:59 pm

kiddypreloved wrote:Salam dan Hai pada semua.. Smile

Saya mula berblogging selepas ada anak ke2. But it is a private blog so cuma sesapa yg dah dijemput je boleh bace. Still keep it private lol!

Then saya terfikir nak share soal Child Safety while travelling, and at the same time jual cool car seats from UK. Saya belum mampu nak buat blog yg penuh info mcm kawan2 lain buat contohnya tentang breastfeeding (I will try my best, meh le kasi tips kat saya), jadi saya campurkan aje info tersebut dalam blogshop saya. Insyaallah, will keep on updating and share info on child safety. flower

Sila la ziarah/jenguk/terjah blog saya http://kiddyprelovedbazaar.blogspot.com


Selamat datang kiddy preloved!
The awareness about child safety in Malaysia apparently are still low. So for a start, I focus on Child Safety while travelling (actually byk info nak share pasal child safety tapi satu persatu dulu ye). It's not about biznes in the first place, it's the thought that I've heart on. Hope you too could help inform your friends about the importance of using car seats.
Eh panjang la plak sesi taaruf blog nih.. Embarassed
Very Happy

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Belog Saya

Post  Sponsored content Today at 10:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum