Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

View previous topic View next topic Go down

Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  Hayatie on Thu Apr 23, 2009 8:47 pm

Salam kalian..

Ku kat sini ingin me-war2kan juga tentang gathering yang sedang dirancang di si kemungkinan akan dikombine kan skali dengan support group meeting. Ku dah propose cadangan itu dengan kak kamariah untuk menganjakkan tarikh SGM yang sepatutnya akan diadakan pada 24hb mei itu ke tarikh 10hb ini dan nampaknya beliau setuju. Tetapi ku masih lagi mendapat kata putus dari beliau berkenaan dengan tarikh, masa serta bayaran rm5 yang akan dikenakan itu. So aktivti sgm tu akan mengambil masa 1 jam dari pukul 9-10am. dan selepas itu kite boleh la berchit chat sambil tengok demo-demo pasal baby wearing (BW). Untuk demo bw, kak shada telah pm utk join buat demo untuk BW.

So, kalau konfirm, ku akan update di thread si dan juga disini. venue masih lagi dlm perbincangan tapi yang pasti akan diadakan di putra jaya, diantara salah satu tasik berikut samaada tasik botani, taman wetland, taman warisan. Ku harap kalian semua dapat join Gath & SGM pada kali ini.
cheers

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  Hayatie on Fri Apr 24, 2009 10:27 pm

Gathering akan diadakan kali ini akan digabungkan sekali dengan"Support Group Meeting (SGM)". Topik SGM pada kali ini Advantages of Breastfeeding - How Breastfeeding Affects Mothering . Jadi agenda pada hari tersebut akan dimulai dengan SGM dahulu pada pukul 9-10am dan selepas habis SGM pula barulah acara makan2/beramas-mesra/demo2 babywearing etc. Tarikh baru utk acara SGM & Gath ini adalah fix pada 10 Mei 2009

Tarikh: 10 Mei 2009
Acara: 9am-10am SGM,selepas habis SGM, makan2/demo2..
Venue: Taman Putra Perdana
Style:pot luck (yang hadir bw makanan&tikar serba sedikit)


Last edited by Hayatie on Sat May 09, 2009 2:32 am; edited 1 time in total

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  luvhaziq on Sun Apr 26, 2009 1:00 am

Hayatie wrote:Gathering akan diadakan kali ini akan digabungkan sekali dengan"Support Group Meeting (SGM)". Topik SGM pada kali ini Advantages of Breastfeeding - How Breastfeeding Affects Mothering . Jadi agenda pada hari tersebut akan dimulai dengan SGM dahulu pada pukul 9-10am dan selepas habis SGM pula barulah acara makan2/beramas-mesra/demo2 babywearing etc. Tarikh baru utk acara SGM & Gath ini adalah fix pada 10 Mei 2009

Tarikh: 10 Mei 2009
Acara: 9am-10am SGM,selepas habis SGM, makan2/demo2..
Venue: Tasik Botani/Wetland/Warisan -Akan dikonfirmkan oleh mamaAnA kemudian
Style:pot luck (yang hadir bw makanan&tikar serba sedikit)

ku dah join...puan hayatie,jgn lupa ye menegur diriku yg sedikit pemalu.... Very Happy
begitu juga kwn2 yg lain ye Cool
p/s: puan amyatie,jgn lupa leggings n bibs ku itu k..
herni,hg b gather2 ngan aku yer...nnti calling2 le

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  amyatie on Tue Apr 28, 2009 6:51 pm

luvhaziq wrote:

Tarikh: 10 Mei 2009
Acara: 9am-10am SGM,selepas habis SGM, makan2/demo2..
Venue: Tasik Botani/Wetland/Warisan -Akan dikonfirmkan oleh mamaAnA kemudian
Style:pot luck (yang hadir bw makanan&tikar serba sedikit)[/color]

ku dah join...puan hayatie,jgn lupa ye menegur diriku yg sedikit pemalu.... Very Happy
begitu juga kwn2 yg lain ye Cool
p/s: puan amyatie,jgn lupa leggings n bibs ku itu k..
herni,hg b gather2 ngan aku yer...nnti calling2 le[/quote]

haa ckp dgn makngah jgn buat2 lupa bib yg dia oder tu... kang ku paksa makngah masak bihun goreng seminggu utk ku kang..ekekkekeke

amyatie
Moderator

Posts : 117
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : Sunway, Selangor

View user profile http://amyatie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  luvhaziq on Tue Apr 28, 2009 10:25 pm

amyatie wrote:
luvhaziq wrote:

Tarikh: 10 Mei 2009
Acara: 9am-10am SGM,selepas habis SGM, makan2/demo2..
Venue: Tasik Botani/Wetland/Warisan -Akan dikonfirmkan oleh mamaAnA kemudian
Style:pot luck (yang hadir bw makanan&tikar serba sedikit)[/color]

ku dah join...puan hayatie,jgn lupa ye menegur diriku yg sedikit pemalu.... Very Happy
begitu juga kwn2 yg lain ye Cool
p/s: puan amyatie,jgn lupa leggings n bibs ku itu k..
herni,hg b gather2 ngan aku yer...nnti calling2 le

haa ckp dgn makngah jgn buat2 lupa bib yg dia oder tu... kang ku paksa makngah masak bihun goreng seminggu utk ku kang..ekekkekeke[/quote]

makngah ckp dun wurry.klau bleh skang dia nk,nk blk kg mggu nie ..tp ku mlas nk g bank. geek
nnti sgm kita jmpa yek... cheers

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Susu Ibu & Support Group Meeting

Post  Sponsored content Today at 10:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum