Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

List member yang Fully Pumping

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  nik-mm on Tue May 26, 2009 12:12 am

akma wrote:
luvhaziq wrote:
nik-mm wrote:tadi ku ada kursus utk cikgu kt sekolah..7.30am - 1.30 pm..dalam kol 11 ku bangun sbb nk kuar pam susu..tba2 ku di sapa seseorang..ku ckp nk pam susu..boleh si dia tu cakap, tunggu leps habis kursus..huh! terpana ku seketika..lalu ku pun duduk balik dgn hati membengkak dan tetek yg dah nak meletop..
tau la ko tu andartu..coba2 la pahamkan situasi ku ini..oh.. dunia..dunia..

marahnya ku baca cerita mu ni nik.pttnya mu bgtau je tetek dh nk meletop.nnti apa dia jawab agaknya ye.. Evil or Very Mad
ada gak le manusia sesama kaum hawa nie xleh pham kaumnya sendiri... Mad Mad

mcm mana dia nak phm t
dia kan andartu tu yg leh sound nik mcm tu
dia dengki kot nik mu leh kuar2 pam dia tak leh nak lr2 ne
apa pun jgn layan org mcm tu
wat sakit jiwa jeee

ku mmg bengkek je masa tu..tadi masa selisih kat skolah, dia blh lagi perli aku..cikgu tak pam ke hari ni? apa susah2 nak pam..susu tepung kan ade..
rasa nak pelekuk je pale dia ngan s3 ku..mau andartu sampai mati..ish!!

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  umi_nisa on Tue May 26, 2009 9:51 am

nik-mm wrote:
akma wrote:
luvhaziq wrote:
nik-mm wrote:tadi ku ada kursus utk cikgu kt sekolah..7.30am - 1.30 pm..dalam kol 11 ku bangun sbb nk kuar pam susu..tba2 ku di sapa seseorang..ku ckp nk pam susu..boleh si dia tu cakap, tunggu leps habis kursus..huh! terpana ku seketika..lalu ku pun duduk balik dgn hati membengkak dan tetek yg dah nak meletop..
tau la ko tu andartu..coba2 la pahamkan situasi ku ini..oh.. dunia..dunia..

marahnya ku baca cerita mu ni nik.pttnya mu bgtau je tetek dh nk meletop.nnti apa dia jawab agaknya ye.. Evil or Very Mad
ada gak le manusia sesama kaum hawa nie xleh pham kaumnya sendiri... Mad Mad

mcm mana dia nak phm t
dia kan andartu tu yg leh sound nik mcm tu
dia dengki kot nik mu leh kuar2 pam dia tak leh nak lr2 ne
apa pun jgn layan org mcm tu
wat sakit jiwa jeee

ku mmg bengkek je masa tu..tadi masa selisih kat skolah, dia blh lagi perli aku..cikgu tak pam ke hari ni? apa susah2 nak pam..susu tepung kan ade..
rasa nak pelekuk je pale dia ngan s3 ku..mau andartu sampai mati..ish!!

saba cikgu nik..tu la dugaan pengepam(betul ke word ni??) cam kite ni....

umi_nisa
Kenalan Baru

Posts : 57
Reputation : 0
Join date : 18/05/2009
Age : 32
Location : Batu Caves

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  akma on Tue May 26, 2009 11:52 am

nik-mm wrote:

ku mmg bengkek je masa tu..tadi masa selisih kat skolah, dia blh lagi perli aku..cikgu tak pam ke hari ni? apa susah2 nak pam..susu tepung kan ade..
rasa nak pelekuk je pale dia ngan s3 ku..mau andartu sampai mati..ish!!

ISHHH MELAMPAU NYE DIA
TAK SYANG MULUT APE
APE2 PUN SABAQ YEEE NIK
JGN TENSION2 NANTI EFFECT SI MU
BIARLA JANJI NIAT MU BETUL

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  dhamiraqistina on Tue May 26, 2009 7:32 pm

umi_nisa wrote:
nik-mm wrote:
akma wrote:
luvhaziq wrote:
nik-mm wrote:tadi ku ada kursus utk cikgu kt sekolah..7.30am - 1.30 pm..dalam kol 11 ku bangun sbb nk kuar pam susu..tba2 ku di sapa seseorang..ku ckp nk pam susu..boleh si dia tu cakap, tunggu leps habis kursus..huh! terpana ku seketika..lalu ku pun duduk balik dgn hati membengkak dan tetek yg dah nak meletop..
tau la ko tu andartu..coba2 la pahamkan situasi ku ini..oh.. dunia..dunia..

marahnya ku baca cerita mu ni nik.pttnya mu bgtau je tetek dh nk meletop.nnti apa dia jawab agaknya ye.. Evil or Very Mad
ada gak le manusia sesama kaum hawa nie xleh pham kaumnya sendiri... Mad Mad

mcm mana dia nak phm t
dia kan andartu tu yg leh sound nik mcm tu
dia dengki kot nik mu leh kuar2 pam dia tak leh nak lr2 ne
apa pun jgn layan org mcm tu
wat sakit jiwa jeee

ku mmg bengkek je masa tu..tadi masa selisih kat skolah, dia blh lagi perli aku..cikgu tak pam ke hari ni? apa susah2 nak pam..susu tepung kan ade..
rasa nak pelekuk je pale dia ngan s3 ku..mau andartu sampai mati..ish!!

saba cikgu nik..tu la dugaan pengepam(betul ke word ni??) cam kite ni....


geramnye ku nik dgr crite mu tu..
ku rasa cm nk cili2kn je mulot dia tu..
sungguh kurg ajar...
yela..dia xde penglmn tetek nk meletop tu la pasal..
jgn kate pnglmn tetek meletop..
pengalam tetek ader susu pn xprnh..
ku geram ni...
cpt pgg kaki ku..ku dh nk kick je cikgu tu ni..

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  akma on Wed May 27, 2009 5:58 pm

dhamiraqistina wrote:

geramnye ku nik dgr crite mu tu..
ku rasa cm nk cili2kn je mulot dia tu..
sungguh kurg ajar...
yela..dia xde penglmn tetek nk meletop tu la pasal..
jgn kate pnglmn tetek meletop..
pengalam tetek ader susu pn xprnh..
ku geram ni...
cpt pgg kaki ku..ku dh nk kick je cikgu tu ni..

WAH MU QIS TAK PDN NGAN KECIK YE Laughing SABAQ2

MEH KITA RAMAI2 KICK CIKGU TU drunken drunken drunken

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  nik-mm on Thu May 28, 2009 9:53 am

akma wrote:
dhamiraqistina wrote:

geramnye ku nik dgr crite mu tu..
ku rasa cm nk cili2kn je mulot dia tu..
sungguh kurg ajar...
yela..dia xde penglmn tetek nk meletop tu la pasal..
jgn kate pnglmn tetek meletop..
pengalam tetek ader susu pn xprnh..
ku geram ni...
cpt pgg kaki ku..ku dh nk kick je cikgu tu ni..

WAH MU QIS TAK PDN NGAN KECIK YE Laughing SABAQ2

MEH KITA RAMAI2 KICK CIKGU TU drunken drunken drunken

sabar sabar... jangan di kick anak orang..ku tak kisah ngan perangainye itu..ye la bak kata qis..tetek dia tak bersusus..hahaha...

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

balas jer balikk..

Post  mamanoa on Thu May 28, 2009 10:27 am

aper susa nik..u bls jer balik,CIKGU..I XNK KNA KANSER NNT...FYI FULLY BF CAN PREVENT 30% OF RISK CANCER!!!..U TU ANDARTU..LMBT KAWIN..LMBT DPT ANK..LMBT LAMNYUSU ANAK...SO..U NYER CHANCES FOR CANCER LG TGGI...
huhuu...ni hubby i bgtau la..saper yg refuse bf ader kmungkinan tuk dpt breast n ovari cancer... study so...bg lah anak2 mu SUSUIBU..PAM LA SEBAIK N SERAJIN MUNGKIN...huhuhu I love you What a Face

mamanoa
Kenalan Baru

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 26/05/2009
Age : 35
Location : eiy-pooh

View user profile http://mamanoa-themoment.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  akma on Thu May 28, 2009 11:55 am

mamanoa wrote:aper susa nik..u bls jer balik,CIKGU..I XNK KNA KANSER NNT...FYI FULLY BF CAN PREVENT 30% OF RISK CANCER!!!..U TU ANDARTU..LMBT KAWIN..LMBT DPT ANK..LMBT LAMNYUSU ANAK...SO..U NYER CHANCES FOR CANCER LG TGGI...
huhuu...ni hubby i bgtau la..saper yg refuse bf ader kmungkinan tuk dpt breast n ovari cancer... study so...bg lah anak2 mu SUSUIBU..PAM LA SEBAIK N SERAJIN MUNGKIN...huhuhu I love you What a Face

APE YG MAMANOA CKP TU BETUL KU SETUJU

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  umi_nisa on Fri May 29, 2009 11:34 am

akma wrote:
mamanoa wrote:aper susa nik..u bls jer balik,CIKGU..I XNK KNA KANSER NNT...FYI FULLY BF CAN PREVENT 30% OF RISK CANCER!!!..U TU ANDARTU..LMBT KAWIN..LMBT DPT ANK..LMBT LAMNYUSU ANAK...SO..U NYER CHANCES FOR CANCER LG TGGI...
huhuu...ni hubby i bgtau la..saper yg refuse bf ader kmungkinan tuk dpt breast n ovari cancer... study so...bg lah anak2 mu SUSUIBU..PAM LA SEBAIK N SERAJIN MUNGKIN...huhuhu I love you What a Face

APE YG MAMANOA CKP TU BETUL KU SETUJU
ku pun sokong!!! pirat

umi_nisa
Kenalan Baru

Posts : 57
Reputation : 0
Join date : 18/05/2009
Age : 32
Location : Batu Caves

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  teppei on Tue Apr 27, 2010 1:06 pm

sy pon fully EP jugak. baru 2 bln+. hrpnye smpila Naurah 2tahun mcm yg dianjurkn dlm Islam. Insyallah. moga Allah sentiasa berikan sy kekuatan & kesabaran utk terus berEP. Amin.

teppei
Kenalan Baru

Posts : 3
Reputation : 1
Join date : 27/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  elly on Fri Jun 18, 2010 4:36 am

nak join jugak...

akak fully pumping dah 4 bulan

elly
Kenalan Baru

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 18/06/2010
Age : 47
Location : Pandan Indah

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  carretem on Tue Jan 11, 2011 4:38 pm

Nak joint gak ek.. even x fully pumping... almost 4 months

carretem
Kenalan Baru

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 11/01/2011
Age : 37
Location : Shah Alam/Melaka

View user profile http://myrule-myrule.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  Hayatie on Fri Jan 28, 2011 2:02 pm

carretem wrote:Nak joint gak ek.. even x fully pumping... almost 4 months

Slm carretem,
Selamat datang and keep on pumping!
cheers

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  carretem on Mon Jan 31, 2011 10:19 am

Thanks.. Insyaallah.. Smile

carretem
Kenalan Baru

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 11/01/2011
Age : 37
Location : Shah Alam/Melaka

View user profile http://myrule-myrule.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  masliana on Mon Feb 21, 2011 4:11 pm

saya adalah pendatang baru.. seorang pengepam tegar.. now dh almost 2 months mengepam susu untuk baby girl saya.

masliana
Kenalan Baru

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 16/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  annisah on Tue Feb 22, 2011 10:59 am

sy pun baru kat sini...sedang berusaha utk menjadi spt k.yati..skang baru 3 bln bf utk anak yg ke 3..pertama dan kedua x fully bf coz mase tu buta bf...huhu
Mohon tunjuk ajar yek..

annisah
Kenalan Baru

Posts : 1
Reputation : 0
Join date : 22/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  Hayatie on Tue Feb 22, 2011 4:29 pm

masliana wrote:saya adalah pendatang baru.. seorang pengepam tegar.. now dh almost 2 months mengepam susu untuk baby girl saya.

Keep it up masliana! cheers Semoga anda tabah dan kuat! Wink

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  Hayatie on Tue Feb 22, 2011 4:31 pm

annisah wrote:sy pun baru kat sini...sedang berusaha utk menjadi spt k.yati..skang baru 3 bln bf utk anak yg ke 3..pertama dan kedua x fully bf coz mase tu buta bf...huhu
Mohon tunjuk ajar yek..

Insyallah annisah, teruskan usaha anda! Yang penting kena ada displin yang tinggi! Wink

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  masliana on Fri Mar 04, 2011 9:36 am

tak sangka anak saya dh bole direct feeding.. skg ni pump kalo lepas BF then kalo rasa breast dh penuh tp baby tak nak hisap... and kt tempat keje..

masliana
Kenalan Baru

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 16/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  zulika09 on Thu Jun 02, 2011 4:56 am

a'salam semua....
yeaaah~jumpa geng...saya dah 5month fully ep...mohon support n tunjuk ajar ya.. Surprised

zulika09
Kenalan Baru

Posts : 2
Reputation : 1
Join date : 02/06/2011
Location : johor bahru

View user profile http://zulika09.blogspot.com

Back to top Go down

Re: List member yang Fully Pumping

Post  Sponsored content Today at 2:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum