Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Salam Ziarah

View previous topic View next topic Go down

Salam Ziarah

Post  miela77 on Wed Apr 29, 2009 9:53 am

Assalamualaikum dan salam sejahtera....
Saya join forum nie utk tambah pengetahuan mengenai BF memandangkan saya baru je menimang cahaya mata ketiga dan ketiga-tiga anak saya menghadapi masalah kekurangan susu. Pelbagai cara dilakukan namun masih belum berhasil. Harap dengan adanya forum nie, saya dapat tips2 dari mummy2 diluar sana bagi menggalakkan lagi penyusuan. Still not giving up...even 10ml every pump...
Visit my blog...http://miela77.blogspot.com Very Happy

miela77
Kenalan Baru

Posts : 3
Reputation : 1
Join date : 29/04/2009
Age : 39
Location : Ipoh

View user profile http://miela77.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Ziarah

Post  HerniComel on Wed Apr 29, 2009 3:29 pm

miela77 wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera....
Saya join forum nie utk tambah pengetahuan mengenai BF memandangkan saya baru je menimang cahaya mata ketiga dan ketiga-tiga anak saya menghadapi masalah kekurangan susu. Pelbagai cara dilakukan namun masih belum berhasil. Harap dengan adanya forum nie, saya dapat tips2 dari mummy2 diluar sana bagi menggalakkan lagi penyusuan. Still not giving up...even 10ml every pump...
Visit my blog...http://miela77.blogspot.com Very Happy

hai miela~!! wazzup2!!

slmt dtg ke forum XX...sila lah memeriahkan lagi forum ini Very Happy sebarang pertanyaan pasti akan dijawab oleh para ibu di sini...sebarang masalah pasti akan dikongsi dgn penuh kaseh sayang wahhhh gituuu Laughing

jgn malu2...buat mcm karpet sendirik hihihi Razz

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Ziarah

Post  luvhaziq on Wed Apr 29, 2009 9:56 pm

miela77 wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera....
Saya join forum nie utk tambah pengetahuan mengenai BF memandangkan saya baru je menimang cahaya mata ketiga dan ketiga-tiga anak saya menghadapi masalah kekurangan susu. Pelbagai cara dilakukan namun masih belum berhasil. Harap dengan adanya forum nie, saya dapat tips2 dari mummy2 diluar sana bagi menggalakkan lagi penyusuan. Still not giving up...even 10ml every pump...
Visit my blog...http://miela77.blogspot.com Very Happy

miela...welcome to the club.dun wurry k sbb puan admin.puan2 mod beserta ahli2 forum yg cun n melentik nie akan sudi kongsi pendapat dgn awak..jgn malu bertanya n meroyan kt sini k Smile

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Ziarah

Post  nik-mm on Sat May 09, 2009 4:44 pm

ku pun nak menyibok gak..miela, lipat gandakan usaha..kaum ibu sume boleh..chaiyok2..

korang kene la terima hakikat yang ku suka menyibuk..hahaha..tapikan ku ni pendiam..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Salam Ziarah

Post  amyatie on Mon May 18, 2009 1:32 pm

miela mu blh beli pil asi dgn ku ...

pil asi blh membantu menambahkan pengeluaran susu ibu..

hihi

amyatie
Moderator

Posts : 117
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : Sunway, Selangor

View user profile http://amyatie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Ziarah

Post  Sponsored content Today at 10:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum