Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  didahaida on Wed Apr 29, 2009 1:39 pm

salam..ku rasa tajuk nih tempat yg sesuai tuk all forumers nak post pasai anak2.huhuhu keletah anak2 nih yg dah besar2 nih kadang fenin tp sbg ibu kita musti bangga dengan kebolehan dia.kawan2 citer lah kisah si kecil sibesar di sini.

didahaida
Kenalan Baru

Posts : 34
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 38
Location : klang, selangor

View user profile

Back to top Go down

tantrum

Post  mamariana on Tue May 05, 2009 11:03 am

sape yg penah dgr perkataan tantrum?
sefaham diriku yg xde masa nak cari info ni,tantrum ni menjurus kpd perangai bb yg nak ngamuk je...

My bb tgh stage tu skang...dah boleh jalan,xnak duk bwh plak...
nak ke dapur pun nak kena berdukung...susah nak wat keje...
sesape ada additional info n cara nak tangani pls share wuth me...kdg2 menggugat kesabaran jugak bile dah penat2 kat ofis ni...

mamariana
Kenalan Baru

Posts : 19
Reputation : 1
Join date : 20/04/2009
Age : 34
Location : sepang selllaalllluuuu

View user profile

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  didahaida on Tue May 05, 2009 11:06 am

mamariana wrote:sape yg penah dgr perkataan tantrum?
sefaham diriku yg xde masa nak cari info ni,tantrum ni menjurus kpd perangai bb yg nak ngamuk je...

My bb tgh stage tu skang...dah boleh jalan,xnak duk bwh plak...
nak ke dapur pun nak kena berdukung...susah nak wat keje...
sesape ada additional info n cara nak tangani pls share wuth me...kdg2 menggugat kesabaran jugak bile dah penat2 kat ofis ni...

ku kalu myra tgh mood gitu ku letak jer dia kat dpur, ku bagi la periuk, senduk, pinggan, cawan, tperware , tapis, janji dia diam.yer mmng tensen kalu dia mau dukung jer.camno nak masak nih. What a Face

didahaida
Kenalan Baru

Posts : 34
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 38
Location : klang, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  mamariana on Tue May 05, 2009 11:19 am

didahaida...ms umurnya 8-10 bulan,ku buleh wat camtu....lately ni ha yg makin menjadi2...

pg tadi nak watkan spageti kat die...siap bg periuk bagai...sumenye xjalan...nangis cam sakit2 je...kuat plak tu...
sudahnya msk smbil dukung...penat tau...

dah siap masak,ku nangis sama2 ngan die sbb ku dah cubit kat betis die yg besar tu...menyesal memang menyesal tp ku dah xtau nak watpe...

mamariana
Kenalan Baru

Posts : 19
Reputation : 1
Join date : 20/04/2009
Age : 34
Location : sepang selllaalllluuuu

View user profile

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  HerniComel on Wed May 06, 2009 8:18 am

mamariana wrote:didahaida...ms umurnya 8-10 bulan,ku buleh wat camtu....lately ni ha yg makin menjadi2...

pg tadi nak watkan spageti kat die...siap bg periuk bagai...sumenye xjalan...nangis cam sakit2 je...kuat plak tu...
sudahnya msk smbil dukung...penat tau...

dah siap masak,ku nangis sama2 ngan die sbb ku dah cubit kat betis die yg besar tu...menyesal memang menyesal tp ku dah xtau nak watpe...

mamariana, tu arrr gunanya bbwearing~ kasik promote sket hahaha Razz lol!

ku rasa tu bermusim je tuh...hehehe sabaq mama naaa Very Happy

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Wed May 06, 2009 7:42 pm

ku dh rasa ank2ku xnk diletak...
mentang2 la dh lama xjmpa ku..ku smpi je umah...
dorg xnk diletak..
so ku terpksa la pki RS...klu x, ku xleh nk wat pe pn..

klu xcaye, tnyela lin cute..
ku tgh ym ngn dia pn kjp2 tergendala...
adoi....itew ank2 mau manje lebih2 plak....
tau la ku dh lama xblk...

tp secara jujurnye..ku mmg soke memanjakn mereka.....
wawawa
bounce bounce

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  Hayatie on Thu May 07, 2009 12:51 am

dhamiraqistina wrote:ku dh rasa ank2ku xnk diletak...
mentang2 la dh lama xjmpa ku..ku smpi je umah...
dorg xnk diletak..
so ku terpksa la pki RS...klu x, ku xleh nk wat pe pn..

klu xcaye, tnyela lin cute..
ku tgh ym ngn dia pn kjp2 tergendala...
adoi....itew ank2 mau manje lebih2 plak....
tau la ku dh lama xblk...

tp secara jujurnye..ku mmg soke memanjakn mereka.....
wawawa
bounce bounce

hoho..mcmmana hang ber-RS dgn kembar my itu?

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  Hayatie on Thu May 07, 2009 12:52 am

aha..ku selalu tgok word 'tantrum' dekat si tapi ku tak sempat nk godek maksudnya...apa ya maKSUD SEbenarnya, saper tahu...

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Thu May 07, 2009 5:13 pm

xdaya la ku nk pki RS 2 2 skali...
ku gilir2 sangkut dorg..hahaha...
klu 2 2 skali mau rebeh bahu ku ni....
dh cm bawa sekampit beras dh...


dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  amyatie on Fri May 08, 2009 6:07 pm

RS ku mmg betul2 membantu, mekasih pada maryaa yg berjaya meracun ku membeli... tak sia2

ku cadang2 nk beli RS lagi satuuu.... hehehhehe

amyatie
Moderator

Posts : 117
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : Sunway, Selangor

View user profile http://amyatie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  nik-mm on Sat May 09, 2009 5:06 pm

benar2..ku setuju sgt.. RS memudahkan keje/..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Sun May 10, 2009 2:33 pm

ank2ku skrg dh pndai menyegeh2 klu di agah...
vavavava...dh besor ye...pndi nk ajk jln lak tu...

sori la ye..wat masa ni slagi twins stroller xde...mummy xdapek nk bawa kalians jln2...

tgu bisnes kita tmbh masyuk baru mummy blikn itew stoller...
wakakakaa

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  FizaCute on Mon May 11, 2009 1:27 pm

Hayatie wrote:aha..ku selalu tgok word 'tantrum' dekat si tapi ku tak sempat nk godek maksudnya...apa ya maKSUD SEbenarnya, saper tahu...

THA...menurut kata kamus, tantrum ni kemarahan tiba2, mcm mengamuk & menangis tanpa sebab (correct me if i'm wrong Very Happy )

Ragam anakku plak skang ni klo gi mall tak nak jalan, nak berdukung aje, geram btul Evil or Very Mad

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Mon May 11, 2009 11:20 pm

FizaCute wrote:
Hayatie wrote:aha..ku selalu tgok word 'tantrum' dekat si tapi ku tak sempat nk godek maksudnya...apa ya maKSUD SEbenarnya, saper tahu...

THA...menurut kata kamus, tantrum ni kemarahan tiba2, mcm mengamuk & menangis tanpa sebab (correct me if i'm wrong Very Happy )

Ragam anakku plak skang ni klo gi mall tak nak jalan, nak berdukung aje, geram btul Evil or Very Mad

tmbh kurus la mu fiza oiii..

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  FizaCute on Tue May 12, 2009 11:10 am

dhamiraqistina wrote:
FizaCute wrote:
Hayatie wrote:aha..ku selalu tgok word 'tantrum' dekat si tapi ku tak sempat nk godek maksudnya...apa ya maKSUD SEbenarnya, saper tahu...

THA...menurut kata kamus, tantrum ni kemarahan tiba2, mcm mengamuk & menangis tanpa sebab (correct me if i'm wrong Very Happy )

Ragam anakku plak skang ni klo gi mall tak nak jalan, nak berdukung aje, geram btul Evil or Very Mad

tmbh kurus la mu fiza oiii..

Tu lah pasal nya qis, sampai dah rasa malas nak bawak si bujang kenit tu jejalan Evil or Very Mad

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  luvhaziq on Sat May 16, 2009 1:48 am

salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Wed May 20, 2009 12:45 am

luvhaziq wrote:salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

ibu ku pn ajar cmtu..klu ank nk asah gg dia kat nipple kite...tekup kn je kt breast bior dia ala2 lemas gitu..hahah

guhpenye mu pn wat cmtu gaks ya...bagus..bagus..

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  FizaCute on Wed May 20, 2009 4:23 pm

dhamiraqistina wrote:
luvhaziq wrote:salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

ibu ku pn ajar cmtu..klu ank nk asah gg dia kat nipple kite...tekup kn je kt breast bior dia ala2 lemas gitu..hahah

guhpenye mu pn wat cmtu gaks ya...bagus..bagus..

Nippleku dah byk kali kena gigit, tak terkira, sampai luka2 pon ada. Macam2 cara ku buat, pekupkan muka, picit hidung sampai ku terlempang pon ada Very Happy Very Happy Very Happy , tapi suma tak jalan, last2 benti sendiri, dah tak gigit lagi dah.

Tapi....tgn plak tak reti dok diam, sambil nyusu tgn sbelah merayap, menggentel ajer, bila ku tolak tangan tu dia marah, tak nak nyusu...hai lah anak...mcm2 ragam scratch scratch scratch

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  nik-mm on Thu May 21, 2009 12:16 am

FizaCute wrote:
dhamiraqistina wrote:
luvhaziq wrote:salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

ibu ku pn ajar cmtu..klu ank nk asah gg dia kat nipple kite...tekup kn je kt breast bior dia ala2 lemas gitu..hahah

guhpenye mu pn wat cmtu gaks ya...bagus..bagus..

Nippleku dah byk kali kena gigit, tak terkira, sampai luka2 pon ada. Macam2 cara ku buat, pekupkan muka, picit hidung sampai ku terlempang pon ada Very Happy Very Happy Very Happy , tapi suma tak jalan, last2 benti sendiri, dah tak gigit lagi dah.

Tapi....tgn plak tak reti dok diam, sambil nyusu tgn sbelah merayap, menggentel ajer, bila ku tolak tangan tu dia marah, tak nak nyusu...hai lah anak...mcm2 ragam scratch scratch scratch

anakku pun suka sgt nenen smbil meniarap..suka gigit2 puting..ku marah dia gelak..kdg2 isap tak seberapa..gigit je lebih..kalo setakat gigit je ok tapi siap gigit tariiiiiik.......dan lepas..fuyohh..sakit bangat..pernah ku menjerit ala-ala ayu in public..sume pandang aku..hmm.. skrg dh boleh nk merangkak..jgn sampai nenen smbil merangkah udah le pulak..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Thu May 21, 2009 1:54 am

nik-mm wrote:
FizaCute wrote:
dhamiraqistina wrote:
luvhaziq wrote:salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

ibu ku pn ajar cmtu..klu ank nk asah gg dia kat nipple kite...tekup kn je kt breast bior dia ala2 lemas gitu..hahah

guhpenye mu pn wat cmtu gaks ya...bagus..bagus..

Nippleku dah byk kali kena gigit, tak terkira, sampai luka2 pon ada. Macam2 cara ku buat, pekupkan muka, picit hidung sampai ku terlempang pon ada Very Happy Very Happy Very Happy , tapi suma tak jalan, last2 benti sendiri, dah tak gigit lagi dah.

Tapi....tgn plak tak reti dok diam, sambil nyusu tgn sbelah merayap, menggentel ajer, bila ku tolak tangan tu dia marah, tak nak nyusu...hai lah anak...mcm2 ragam scratch scratch scratch

anakku pun suka sgt nenen smbil meniarap..suka gigit2 puting..ku marah dia gelak..kdg2 isap tak seberapa..gigit je lebih..kalo setakat gigit je ok tapi siap gigit tariiiiiik.......dan lepas..fuyohh..sakit bangat..pernah ku menjerit ala-ala ayu in public..sume pandang aku..hmm.. skrg dh boleh nk merangkak..jgn sampai nenen smbil merangkah udah le pulak..

ku yakin..xlama lg dia pndi merangkak memanjat mu utk nenen...
sedia je la mu kena geget masa tgh tdo..huhuhukkk

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Thu May 21, 2009 1:59 am

anak2ku skrg dh pndai gelak2 bila ku agah2...
pastu klu xlayan dia...dia yg akn menyengeh2 smbil tegor ku..
amboi..dh pandai ye...

ku rindukn keletah mat ber 2 tu...hohoho..
lama nye tgu 15jun...

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  nik-mm on Thu May 21, 2009 2:16 am

si mikhail mmg pantang tengok ku jalan tanpa say hi kat dia..mula la mata melilau cari.. abgnya pulak pantang kalo abah dia tak tego..
bezakan..abg tak BF, adiknye BF..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  dhamiraqistina on Tue May 26, 2009 8:28 pm



ksian anak2ku..kena khidmat negara...ni sume keje makcik2 dia...
kejam sungguh adik2ku itew..
siap korangs...siap nnt anak2 korang..akan ku soh mat botak 2 org ni kojekn dia..

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  nik-mm on Wed May 27, 2009 7:44 am

qis, tomey apa kembarmu..musti anakmu..terpakse rela di botakskan..nk wat camner..sume besar2..doirang ke.cekeding..ku paham perasaan anakmu mase kejadian itu..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  umi_nisa on Wed May 27, 2009 10:37 am

FizaCute wrote:
dhamiraqistina wrote:
luvhaziq wrote:salam..
haziq ku kini semakin bijak sbb dh tau pelbagai teknik menghisap susu.plg dia suka n pling ku bengang bangat ialah teknik menghisap smbil meniarap...adus,skt nipple ku ini..dulu menggeget tp sejak2 tumbuh gigi nie ku pekupkan muka dia pd b***st ku,2-3 kali buat dh xberani le.nie klau angkat dia waktu nyusu smbil kuak lenteng tue,mau dia mengamuk2..
en hubby hanya gelak kt diriku,katanya...tue le masa ngandung suka ngamuk2... Rolling Eyes Rolling Eyes

ibu ku pn ajar cmtu..klu ank nk asah gg dia kat nipple kite...tekup kn je kt breast bior dia ala2 lemas gitu..hahah

guhpenye mu pn wat cmtu gaks ya...bagus..bagus..

Nippleku dah byk kali kena gigit, tak terkira, sampai luka2 pon ada. Macam2 cara ku buat, pekupkan muka, picit hidung sampai ku terlempang pon ada Very Happy Very Happy Very Happy , tapi suma tak jalan, last2 benti sendiri, dah tak gigit lagi dah.

Tapi....tgn plak tak reti dok diam, sambil nyusu tgn sbelah merayap, menggentel ajer, bila ku tolak tangan tu dia marah, tak nak nyusu...hai lah anak...mcm2 ragam scratch scratch scratch
takut nyer..bby nisa dah nak tumbuh gg kot..skrg ni asik gg jer bile bf siap tarik2 lagi..ingat elastik kot... Laughing

umi_nisa
Kenalan Baru

Posts : 57
Reputation : 0
Join date : 18/05/2009
Age : 32
Location : Batu Caves

View user profile

Back to top Go down

Re: Ragam Si Kecil / Perkembangan / Masalah

Post  Sponsored content Today at 10:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum