Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Family planning vs BF

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Family planning vs BF

Post  FizaCute on Tue May 12, 2009 1:33 pm

amyshazz wrote:
FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!

patut la ..aku malas, x disiplin haha tu pasal ambik implanon..kalau bersalin normal ku rasa ku tak la ambik x kisah kot..tp sbb cesar tpaksaaa....

Amyshazz, ku suma ada, malas, tak disiplin & takut, cucuk2 ni lagilah ki gerun Mad

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  akma on Tue May 12, 2009 1:36 pm

FizaCute wrote:

Dah nak membara semangat ku ni cheers . Lpas ni kena keja lebih masa lol!

bagus2 kena selalu wat OT la ne
ku doakan semua d permudahkan beb
sebabku dah duaaaaa
korang semuaaaaa baru 1
tak de geng aaaaaaa

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 1:39 pm

FizaCute wrote:
amyshazz wrote:
FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!


patut la ..aku malas, x disiplin haha tu pasal ambik implanon..kalau bersalin normal ku rasa ku tak la ambik x kisah kot..tp sbb cesar tpaksaaa....

Amyshazz, ku suma ada, malas, tak disiplin & takut, cucuk2 ni lagilah ki gerun Mad

ku seram gak tgk jarum dia insert implanon tu tp bila fkir aku cesar aku paksakan diri..tp bila aku tgk youtube camne dorg remove aku aku SERAMMMMM....tolonggggggg

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 1:43 pm

akma wrote:
FizaCute wrote:

Dah nak membara semangat ku ni cheers . Lpas ni kena keja lebih masa lol!

bagus2 kena selalu wat OT la ne
ku doakan semua d permudahkan beb
sebabku dah duaaaaa
korang semuaaaaa baru 1
tak de geng aaaaaaa

OT ek..aku OT pun x mjd sebab ada implanon so tunggu la lg...tp ada la keinginan nak mnambah cian anak aku nampak bb or kakak..dia dah tjerit2 kakak,kakak, baby, baby

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  akma on Tue May 12, 2009 1:46 pm

amyshazz wrote:

OT ek..aku OT pun x mjd sebab ada implanon so tunggu la lg...tp ada la keinginan nak mnambah cian anak aku nampak bb or kakak..dia dah tjerit2 kakak,kakak, baby, baby


ade tu beb
mu buang aaa dulu implan tu baru la menjd
ne ade protection mana nak jd nye beb
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 1:50 pm

akma wrote:
amyshazz wrote:

OT ek..aku OT pun x mjd sebab ada implanon so tunggu la lg...tp ada la keinginan nak mnambah cian anak aku nampak bb or kakak..dia dah tjerit2 kakak,kakak, baby, baby


ade tu beb
mu buang aaa dulu implan tu baru la menjd
ne ade protection mana nak jd nye beb
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

nak remove to aku pasang kat LPPKN ..ko tau2 la gomen ni byk songeh n bebel.....malas aku nak ngadap...

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  dhamiraqistina on Tue May 12, 2009 2:23 pm

FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!

fiza..mu tkut mkn ubat..??
nk kena geget ngn dr.qis ni...hah..babp kang...

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 2:38 pm

dhamiraqistina wrote:
FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!

fiza..mu tkut mkn ubat..??
nk kena geget ngn dr.qis ni...hah..babp kang...

hahahah...dr. qis leh tlg remove implanon tak? Very Happy

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  FizaCute on Tue May 12, 2009 3:37 pm

dhamiraqistina wrote:
FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!

fiza..mu tkut mkn ubat..??
nk kena geget ngn dr.qis ni...hah..babp kang...

Garangnya Dr. Qis ni, takuttt lol!

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  FizaCute on Tue May 12, 2009 3:40 pm

amyshazz wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:

Dah nak membara semangat ku ni cheers . Lpas ni kena keja lebih masa lol!

bagus2 kena selalu wat OT la ne
ku doakan semua d permudahkan beb
sebabku dah duaaaaa
korang semuaaaaa baru 1
tak de geng aaaaaaa

OT ek..aku OT pun x mjd sebab ada implanon so tunggu la lg...tp ada la keinginan nak mnambah cian anak aku nampak bb or kakak..dia dah tjerit2 kakak,kakak, baby, baby

Jom amyshazz kita bagi adik utk anak2 kita lol! , anakmu tu pon mcm tak sabo jer nak ada kawan Very Happy

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 4:02 pm

FizaCute wrote:
amyshazz wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:

Dah nak membara semangat ku ni cheers . Lpas ni kena keja lebih masa lol!

bagus2 kena selalu wat OT la ne
ku doakan semua d permudahkan beb
sebabku dah duaaaaa
korang semuaaaaa baru 1
tak de geng aaaaaaa

OT ek..aku OT pun x mjd sebab ada implanon so tunggu la lg...tp ada la keinginan nak mnambah cian anak aku nampak bb or kakak..dia dah tjerit2 kakak,kakak, baby, baby

Jom amyshazz kita bagi adik utk anak2 kita lol! , anakmu tu pon mcm tak sabo jer nak ada kawan Very Happy

mari2 meramaikan family..tp sape nak tolong aku remove implanon nie......

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  akma on Tue May 12, 2009 6:13 pm

fiza n aisya

leh la u all dua org merempit belumba sapa lekat dulu

mu sya g buang cepat2 implan tu kalau nak join merempit ngan fiza

kita tengok sapa lekat dulu

ank2 korang pun tak sabaqqqq2 nak di panggil abg n kakak n depa tu pun sibuk duk ckp bb2 lol! lol! lol!

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Tue May 12, 2009 6:15 pm

akma wrote:fiza n aisya

leh la u all dua org merempit belumba sapa lekat dulu

mu sya g buang cepat2 implan tu kalau nak join merempit ngan fiza

kita tengok sapa lekat dulu

ank2 korang pun tak sabaqqqq2 nak di panggil abg n kakak n depa tu pun sibuk duk ckp bb2 lol! lol! lol!

amboi2 ..ku tau la mu dah ada 2 ..ku ni baru sorang..saba2 kena tgk planning hehehe timing hahahha ...sape nak join lg....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  maryaaa on Tue May 12, 2009 7:45 pm

nik, ku cucuk jer 3 bulan skali. nak kata gemuk tak jugok sebab le ni dah buleh pakai seluar jeans yg tak muat pakai lepas kawen. susu maintain. slamat pon slamat. bebila rasa nak preggy takyah ler cucuk.

tak mahal, rm50 skali cucuk once in every 3 mths ---> tu kat pakar kat kuantan. kat kl taktau ler.

drawback: period tak smooth. tu jer.

maryaaa
Kenalan Baru

Posts : 41
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 40
Location : Kuantan Pahang

View user profile http://www.crazymomy.com www.maryaaa-oogle.blogspot.com www.mary

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  dhamiraqistina on Tue May 12, 2009 8:08 pm

amyshazz wrote:
dhamiraqistina wrote:
FizaCute wrote:
akma wrote:
FizaCute wrote:Ku pon tak pakai apa2 perancang, Natural Planning Very Happy . Buat masa ni alhamdulillah, anakku pon nak masuk 2 thn dah. Tapi ku dah tak sabo nak anak lagi ni Very Happy . Settle jer umah, ku nak balas dendam, tak nak tunggu2 lagi dah lol!

wahhhh bestnya dpt rancang sendiri
akma tak berani hb pun sama takut sangat lekat so
tak nak ambik risiko utk ter aciden kami pilih ubt utk 2thn n after 2thn akma injection selama 2thn lebih

Akma...ku tak suka mkn ubat sbenarnya, klo demam pon ku cuba elakkan mkn ubat, sbb ku sbenarnya dari kicik takut mkn ubat, rasa mcm tercekik jer lol!

fiza..mu tkut mkn ubat..??
nk kena geget ngn dr.qis ni...hah..babp kang...

hahahah...dr. qis leh tlg remove implanon tak? Very Happy

xde mknenye ku nk remove implanon..
ku leh tlg remove gigi je..
sape nk ku remove kn gigi kapak geraham ke depan..angkat ketiak...hahaha

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  dhamiraqistina on Tue May 12, 2009 8:10 pm

akma wrote:fiza n aisya

leh la u all dua org merempit belumba sapa lekat dulu

mu sya g buang cepat2 implan tu kalau nak join merempit ngan fiza

kita tengok sapa lekat dulu

ank2 korang pun tak sabaqqqq2 nak di panggil abg n kakak n depa tu pun sibuk duk ckp bb2 lol! lol! lol!

amboi akma..mu sakan soh org beranak lg ye..
mu tu plak...x berhajat nk tambah menambah ke??hehehe.,..
ku jd nasi tambah je bleh la...

dok tgk kalians sume usung perot..ku soke....hahaha

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  HerniComel on Tue May 12, 2009 9:37 pm

Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

kenkawan...kalo kita pakai implan tuh boleh remove sblm due date kah? xde effect kah? hehehe Embarassed Razz ku nih mmg cetek sket bab2 nih ekeke Laughing

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  luvhaziq on Tue May 12, 2009 11:30 pm

HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

kenkawan...kalo kita pakai implan tuh boleh remove sblm due date kah? xde effect kah? hehehe Embarassed Razz ku nih mmg cetek sket bab2 nih ekeke Laughing

ku tkt le nk buat sbb takut effect susu.makan noriday je skang nie.tuh pn slalu je lupa.

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 33
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  dhamiraqistina on Wed May 13, 2009 9:48 am

luvhaziq wrote:
HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

kenkawan...kalo kita pakai implan tuh boleh remove sblm due date kah? xde effect kah? hehehe Embarassed Razz ku nih mmg cetek sket bab2 nih ekeke Laughing

ku tkt le nk buat sbb takut effect susu.makan noriday je skang nie.tuh pn slalu je lupa.

mu jgn lupa slalu..kang terbabas plak kang...ku xtau...kuhik..kuhik...

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 10:44 am

HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

kenkawan...kalo kita pakai implan tuh boleh remove sblm due date kah? xde effect kah? hehehe Embarassed Razz ku nih mmg cetek sket bab2 nih ekeke Laughing

leh remove sesuka ht if insert kat klinik swasta ...tp kalau lppkn ada masalah sikit...so masalah ku sebab ku buat d lppkn menci...tp ku dah plan nak remove gak hjg thn ni g private pastu tak yah g lppkn lg dah..huhuhuhu....

susu OK takda apa2 effect....sama cam injection gak cuma takda ar every 3mth ngadap doc n cucuk..1x jerk

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 10:45 am

HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

kenkawan...kalo kita pakai implan tuh boleh remove sblm due date kah? xde effect kah? hehehe Embarassed Razz ku nih mmg cetek sket bab2 nih ekeke Laughing

fiza or akma kot...

ku lama lg la..hgj tahun baru nak remove hehehe...so tunggguuuuuu

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  akma on Wed May 13, 2009 11:10 am

HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

hihihihi
tak pe kalau gurau ni tp jgn betul2 sudah la
ank ku kecik lg beb
tp insya allah selagi ade protection tak de kot
ku nak maintence 4thn lg kot
Laughing Laughing Laughing

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 11:14 am

akma wrote:
HerniComel wrote:Razz hoho~! mari kita tgk sape yg lead lepas nih...fiza ke sya hahaha skalik akma lak yg ter'lead' hoho~! jgn mare akma ku guwau je ...ketuk sket lol! lol! lol!

hihihihi
tak pe kalau gurau ni tp jgn betul2 sudah la
ank ku kecik lg beb
tp insya allah selagi ade protection tak de kot
ku nak maintence 4thn lg kot
Laughing Laughing Laughing

hmm yer ker...kalau nak jd..jd gak hehehehhe kehkekekek rezeki jgn tolak kema.....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  akma on Wed May 13, 2009 11:43 am

amyshazz wrote:

hmm yer ker...kalau nak jd..jd gak hehehehhe kehkekekek rezeki jgn tolak kema.....

tolak tu tidak la sya cuma kena beringat la sikitkan
memang aaa rezeki allah nak bg jgn d tolak tp wat msa terdekat ne insya allah tak kot

ku doakan utk mu ngan fiza n ibu eiymannn jeeee pastu ngan tha sekali
turn ku 4thn lg beb
Basketball Basketball Basketball Basketball

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 11:46 am

akma wrote:
amyshazz wrote:

hmm yer ker...kalau nak jd..jd gak hehehehhe kehkekekek rezeki jgn tolak kema.....

tolak tu tidak la sya cuma kena beringat la sikitkan
memang aaa rezeki allah nak bg jgn d tolak tp wat msa terdekat ne insya allah tak kot

ku doakan utk mu ngan fiza n ibu eiymannn jeeee pastu ngan tha sekali
turn ku 4thn lg beb
Basketball Basketball Basketball Basketball


hahhahahhahha...mari la join ...hehehe..nt la ku pikir2kan ...tha pun masuk ker...kak sue dah selamat dah...kita jer ar

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family planning vs BF

Post  Sponsored content Today at 2:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum