Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Cartoon printed CD

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  nik-mm on Sat May 23, 2009 3:56 pm

25 CD tu utk kiraan kasar je..malam tadi pale dah pusing2 so main letak je bape..agak2 bape CD yg diperlukan utk 2 org anak dan nak basuh 3 hari sekali..malas nak kira..rasa mcm kena lebih 25 je.. satu hari teruna berdua tu pakai dlm 12-14..ish..lebih ni..

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  dhamiraqistina on Tue May 26, 2009 7:13 pm

nik-mm wrote:25 CD tu utk kiraan kasar je..malam tadi pale dah pusing2 so main letak je bape..agak2 bape CD yg diperlukan utk 2 org anak dan nak basuh 3 hari sekali..malas nak kira..rasa mcm kena lebih 25 je.. satu hari teruna berdua tu pakai dlm 12-14..ish..lebih ni..


cikgu nik...meh qis tlg kirakan..
lbh kurh 36 - 40 cd yg mu perlukn utk kegunaan 3 ari...

so wat smntara ni..rajin2 kn la diri mu mendobi ye...

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  nik-mm on Wed May 27, 2009 8:03 am

dhamiraqistina wrote:
nik-mm wrote:25 CD tu utk kiraan kasar je..malam tadi pale dah pusing2 so main letak je bape..agak2 bape CD yg diperlukan utk 2 org anak dan nak basuh 3 hari sekali..malas nak kira..rasa mcm kena lebih 25 je.. satu hari teruna berdua tu pakai dlm 12-14..ish..lebih ni..


cikgu nik...meh qis tlg kirakan..
lbh kurh 36 - 40 cd yg mu perlukn utk kegunaan 3 ari...



so wat smntara ni..rajin2 kn la diri mu mendobi ye...

byk tu..nak kene mula memborong nih.

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  akma on Wed May 27, 2009 4:11 pm

dhamiraqistina wrote:
nik-mm wrote:25 CD tu utk kiraan kasar je..malam tadi pale dah pusing2 so main letak je bape..agak2 bape CD yg diperlukan utk 2 org anak dan nak basuh 3 hari sekali..malas nak kira..rasa mcm kena lebih 25 je.. satu hari teruna berdua tu pakai dlm 12-14..ish..lebih ni..


cikgu nik...meh qis tlg kirakan..
lbh kurh 36 - 40 cd yg mu perlukn utk kegunaan 3 ari...

so wat smntara ni..rajin2 kn la diri mu mendobi ye...

HIHIHIHI
RAJIN2 LA CIKGU NIK MENDOBIKAN CD2 MU ITU

LG BANYAK LG BAGUS SEBENARNYA COS KADANG2 KALAU CUACA TAK MENGIZINKAN INSERT TU PAYAH SIKIT NAK KERING SO ADE STAND BY LG BAGUS flower flower flower

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  dhamiraqistina on Wed May 27, 2009 4:31 pm

nik-mm wrote:
dhamiraqistina wrote:
nik-mm wrote:25 CD tu utk kiraan kasar je..malam tadi pale dah pusing2 so main letak je bape..agak2 bape CD yg diperlukan utk 2 org anak dan nak basuh 3 hari sekali..malas nak kira..rasa mcm kena lebih 25 je.. satu hari teruna berdua tu pakai dlm 12-14..ish..lebih ni..


cikgu nik...meh qis tlg kirakan..
lbh kurh 36 - 40 cd yg mu perlukn utk kegunaan 3 ari...



so wat smntara ni..rajin2 kn la diri mu mendobi ye...

byk tu..nak kene mula memborong nih.

tu la nik..mu kena tmbh n memborong dr sekarang..leh la full cd ing ank2mu,..

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  akma on Wed May 27, 2009 5:28 pm

BORONG NIK JGN TAK BORONG KALAU TAK MAMPU JUMPA THA LEH WAT INSTALLMENT OR KUTU APA2 MU SETEL LA NGAN DIA YEEE

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cartoon printed CD

Post  Sponsored content Today at 2:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum