Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Breastpump

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 4:18 pm

akma wrote:
amyshazz wrote:

make sure mu guna sepenuh jiwa raga eh heheheheh

BKN SETAKAT JIWA RAGA JE BEB
KALAU LEH KU NAK JD KAN NYA SEBAGAI BRG YG PALING KU SAYANGI BEB

bleh janji mu pam..pam..pam...tak pam aku ambik FS tu balik huhuuhuhuhu

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Wed May 13, 2009 5:23 pm

amyshazz wrote:

bleh janji mu pam..pam..pam...tak pam aku ambik FS tu balik huhuuhuhuhu

DAH BELI MHL2 WAT PE SIMPAN BEB
MESTI KU PAM N PAM SAMPAI HANCUR LA fs TU

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 5:25 pm

akma wrote:
amyshazz wrote:

bleh janji mu pam..pam..pam...tak pam aku ambik FS tu balik huhuuhuhuhu

DAH BELI MHL2 WAT PE SIMPAN BEB
MESTI KU PAM N PAM SAMPAI HANCUR LA fs TU

FS tak hancur ..ku takut B mu yg lunyai hehehehhe gurau babe....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Wed May 13, 2009 5:37 pm

amyshazz wrote:

FS tak hancur ..ku takut B mu yg lunyai hehehehhe gurau babe....

B LUNYAI TAK PE LEH D BAIKI YG PENTING BB KU SIHAT DAN KUAT BEB Embarassed Embarassed Embarassed

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 5:38 pm

akma wrote:
amyshazz wrote:

FS tak hancur ..ku takut B mu yg lunyai hehehehhe gurau babe....

B LUNYAI TAK PE LEH D BAIKI YG PENTING BB KU SIHAT DAN KUAT BEB Embarassed Embarassed Embarassed

takpe B kita berjasa kat baby kan .....di gunakan utk tujuan kebaikan ....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  nik-mm on Wed May 13, 2009 5:51 pm

kalo kte pnt, susu kte merudum x? coz hari teramat la penat kt skol..dpt 4 oz je..huhuhu..sedih sgt...

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Wed May 13, 2009 5:54 pm

nik-mm wrote:kalo kte pnt, susu kte merudum x? coz hari teramat la penat kt skol..dpt 4 oz je..huhuhu..sedih sgt...

Penat, stress semua leh lead tu mrundum....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Wed May 13, 2009 6:16 pm

amyshazz wrote:

takpe B kita berjasa kat baby kan .....di gunakan utk tujuan kebaikan ....

TAU TAK PE

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  nik-mm on Sat May 16, 2009 8:49 pm

semoga Allah memurahkan rezeki anak2 kita sume dengan nikmat susu ibu yang melimpah ruah..amin.

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Thu May 21, 2009 12:51 pm

nik-mm wrote:semoga Allah memurahkan rezeki anak2 kita sume dengan nikmat susu ibu yang melimpah ruah..amin.

AMIN2

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  Hayatie on Thu May 21, 2009 9:35 pm

ku masih lagi mengecek2 hubby ku untuk beli FS...hohoho..mudah2hann...

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Fri May 22, 2009 12:18 pm

Hayatie wrote:ku masih lagi mengecek2 hubby ku untuk beli FS...hohoho..mudah2hann...

meh join kutu la tha....takda la hb mu tperanjat nak kuar 1k terus hehehe....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Fri May 22, 2009 1:11 pm

Hayatie wrote:ku masih lagi mengecek2 hubby ku untuk beli FS...hohoho..mudah2hann...

HAHAHAH
KECEK JGN TAK KECEK
TAK PUN MU BG LA SOMETHING YG HB LEH INGAT SAMPAI BLA2
HIHIHIHI
MOGA BERJAYA DEAR
flower flower flower flower

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Fri May 22, 2009 1:13 pm

amyshazz wrote:
Hayatie wrote:ku masih lagi mengecek2 hubby ku untuk beli FS...hohoho..mudah2hann...

meh join kutu la tha....takda la hb mu tperanjat nak kuar 1k terus hehehe....

OK GAK CADANGAN AISYA TU THA
HIHIHIHIHI

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  mamababy on Fri May 22, 2009 2:49 pm

sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

mamababy
Kenalan Baru

Posts : 44
Reputation : 0
Join date : 20/05/2009
Age : 33
Location : atas kerusi..

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Fri May 22, 2009 3:34 pm

mamababy wrote:sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

well...pump tu ada la pembakar semangat tuk fully breastfeed...utk BF bukan bgantung pada pam..sikit atau byk susu perlukan usaha ...

susu tu takkan ada masa u lepas deliver u kena skin to skin with your bb, bg dia suck ur nip even takda susu ..itu adalah ransangan n baru lah msg d hantar n hormon prolactin d rembeskan...baru la susu akan thasil...

if tiada ransangan mind u akan fkir u tak perlukan susu, day by day susu akan surut n surut n kering..

pump adalah tuk mbantu u maintain milk supply during ur working hours so that u can supply EBM to ur baby during ketiadaan u ...ur milk supply tak merundum or kering..

tp apa2 pun USAHA tu penting...

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  Hayatie on Sat May 23, 2009 12:10 am

betul mamababy, BF ni rupanya memerlukan kesungguhan dan persediaan mental fizikal..hopefully u bersemangat untuk BF ur second baby ini. Insyallah, if its does'nt goes well at the beginning pun, skang dah ramai LC(lactation counselor) yang kita boleh seek help from them..

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Thu May 28, 2009 10:47 am

Hayatie wrote:betul mamababy, BF ni rupanya memerlukan kesungguhan dan persediaan mental fizikal..hopefully u bersemangat untuk BF ur second baby ini. Insyallah, if its does'nt goes well at the beginning pun, skang dah ramai LC(lactation counselor) yang kita boleh seek help from them..

Jom....

KUTU2 MEDELA FREESTYLE GRP 3
Harga 1650 khas untuk yang join:

Full set of FS Termasuk cost penghantaran.

1 group ada 6 orang.
RM275 seorang sebulan ..

Pembayaran setiap 27hb start gaji bulan 5 ni..
Order akan di buat setelah menerima semua bayaran dari ahli..
Delivery selepas 14 hari terus ke rumah anda ....

JUNE-NONIE
JULY-HAWAZAH
AUG-
SEPT-
OCT-
NOV-

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  akma on Fri May 29, 2009 10:54 am

amyshazz wrote:
Hayatie wrote:betul mamababy, BF ni rupanya memerlukan kesungguhan dan persediaan mental fizikal..hopefully u bersemangat untuk BF ur second baby ini. Insyallah, if its does'nt goes well at the beginning pun, skang dah ramai LC(lactation counselor) yang kita boleh seek help from them..

Jom....

KUTU2 MEDELA FREESTYLE GRP 3
Harga 1650 khas untuk yang join:

Full set of FS Termasuk cost penghantaran.

1 group ada 6 orang.
RM275 seorang sebulan ..

Pembayaran setiap 27hb start gaji bulan 5 ni..
Order akan di buat setelah menerima semua bayaran dari ahli..
Delivery selepas 14 hari terus ke rumah anda ....

JUNE-NONIE
JULY-HAWAZAH
AUG-
SEPT-
OCT-
NOV-

MARI2 MERAMAIKAN DAN MEMERIAHKAN KUTU FS NE

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  mamababy on Fri May 29, 2009 12:46 pm

amyshazz wrote:
mamababy wrote:sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

well...pump tu ada la pembakar semangat tuk fully breastfeed...utk BF bukan bgantung pada pam..sikit atau byk susu perlukan usaha ...

susu tu takkan ada masa u lepas deliver u kena skin to skin with your bb, bg dia suck ur nip even takda susu ..itu adalah ransangan n baru lah msg d hantar n hormon prolactin d rembeskan...baru la susu akan thasil...

if tiada ransangan mind u akan fkir u tak perlukan susu, day by day susu akan surut n surut n kering..

pump adalah tuk mbantu u maintain milk supply during ur working hours so that u can supply EBM to ur baby during ketiadaan u ...ur milk supply tak merundum or kering..

tp apa2 pun USAHA tu penting...


thanks ye amyshazz n yatie mmberi smngat utk ku BF second baby nti..smlm g sale anakku, ku pegang2 nipple protector tu..then hubby ckp nk "nk buat pe tu", ku ckp la nk beli tuk protect nipple if luka time BF nti..then hubby ckp "xpe xyh beli lgik, tgu baby kuar dl br beli, tkt jdik cm 1st baby dl..siap beli breast pad sume last2 xde susu"..haduiii hubby ku ini bukannya nk mmberi semangat tuk ku BF.. Rolling Eyes Rolling Eyes
xpe hope nti pas deliver 2nd baby ni ku bleh BF dengan jayanya n time tu msti hubby pn sukeee..sbb mmg hubby nk sgt ku beri susu ibu kepada anak2ku.. Basketball

mamababy
Kenalan Baru

Posts : 44
Reputation : 0
Join date : 20/05/2009
Age : 33
Location : atas kerusi..

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Fri May 29, 2009 12:58 pm

mamababy wrote:
amyshazz wrote:
mamababy wrote:sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

well...pump tu ada la pembakar semangat tuk fully breastfeed...utk BF bukan bgantung pada pam..sikit atau byk susu perlukan usaha ...

susu tu takkan ada masa u lepas deliver u kena skin to skin with your bb, bg dia suck ur nip even takda susu ..itu adalah ransangan n baru lah msg d hantar n hormon prolactin d rembeskan...baru la susu akan thasil...

if tiada ransangan mind u akan fkir u tak perlukan susu, day by day susu akan surut n surut n kering..

pump adalah tuk mbantu u maintain milk supply during ur working hours so that u can supply EBM to ur baby during ketiadaan u ...ur milk supply tak merundum or kering..

tp apa2 pun USAHA tu penting...


thanks ye amyshazz n yatie mmberi smngat utk ku BF second baby nti..smlm g sale anakku, ku pegang2 nipple protector tu..then hubby ckp nk "nk buat pe tu", ku ckp la nk beli tuk protect nipple if luka time BF nti..then hubby ckp "xpe xyh beli lgik, tgu baby kuar dl br beli, tkt jdik cm 1st baby dl..siap beli breast pad sume last2 xde susu"..haduiii hubby ku ini bukannya nk mmberi semangat tuk ku BF.. Rolling Eyes Rolling Eyes
xpe hope nti pas deliver 2nd baby ni ku bleh BF dengan jayanya n time tu msti hubby pn sukeee..sbb mmg hubby nk sgt ku beri susu ibu kepada anak2ku.. Basketball

Buat la hb mu itu sebagai pembakar semangat..dia dah low kan semangat mu..tp mu buat itu sebagai pembakar tuk mu tunjukkan yang dia SILAP

most of hb2 ni akan pkir -ve cam hb ku dulu2 ku nak beli pump dia ckp dah nak keja nt baru beli..ku beli sorok2 ckp kawan bg...nasib ku beli kalau tak..habis ler ntah2 aku d antara yg sumbat anak ngan FM cos tak ckup persedian nak naik kerja..nasib la ku ni degil hahahah....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  mamababy on Fri May 29, 2009 4:33 pm

amyshazz wrote:
mamababy wrote:
amyshazz wrote:
mamababy wrote:sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

well...pump tu ada la pembakar semangat tuk fully breastfeed...utk BF bukan bgantung pada pam..sikit atau byk susu perlukan usaha ...

susu tu takkan ada masa u lepas deliver u kena skin to skin with your bb, bg dia suck ur nip even takda susu ..itu adalah ransangan n baru lah msg d hantar n hormon prolactin d rembeskan...baru la susu akan thasil...

if tiada ransangan mind u akan fkir u tak perlukan susu, day by day susu akan surut n surut n kering..

pump adalah tuk mbantu u maintain milk supply during ur working hours so that u can supply EBM to ur baby during ketiadaan u ...ur milk supply tak merundum or kering..

tp apa2 pun USAHA tu penting...


thanks ye amyshazz n yatie mmberi smngat utk ku BF second baby nti..smlm g sale anakku, ku pegang2 nipple protector tu..then hubby ckp nk "nk buat pe tu", ku ckp la nk beli tuk protect nipple if luka time BF nti..then hubby ckp "xpe xyh beli lgik, tgu baby kuar dl br beli, tkt jdik cm 1st baby dl..siap beli breast pad sume last2 xde susu"..haduiii hubby ku ini bukannya nk mmberi semangat tuk ku BF.. Rolling Eyes Rolling Eyes
xpe hope nti pas deliver 2nd baby ni ku bleh BF dengan jayanya n time tu msti hubby pn sukeee..sbb mmg hubby nk sgt ku beri susu ibu kepada anak2ku.. Basketball

Buat la hb mu itu sebagai pembakar semangat..dia dah low kan semangat mu..tp mu buat itu sebagai pembakar tuk mu tunjukkan yang dia SILAP

most of hb2 ni akan pkir -ve cam hb ku dulu2 ku nak beli pump dia ckp dah nak keja nt baru beli..ku beli sorok2 ckp kawan bg...nasib ku beli kalau tak..habis ler ntah2 aku d antara yg sumbat anak ngan FM cos tak ckup persedian nak naik kerja..nasib la ku ni degil hahahah....

bagus2!! sikap degilmu telah menyelamatkan anakmu dr minum FM! chaiyok22!! lol!

mamababy
Kenalan Baru

Posts : 44
Reputation : 0
Join date : 20/05/2009
Age : 33
Location : atas kerusi..

View user profile

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  amyshazz on Fri May 29, 2009 4:37 pm

mamababy wrote:
amyshazz wrote:
mamababy wrote:
amyshazz wrote:
mamababy wrote:sronoknya bc story2 kwn2 sume psl BF & pumping nih..dl ms deliver 1st baby daku xde susu susu sikit..baby pn asyik nangis jek minum xpuas..sedih sgt time tu..nk xnak trpksa bg FM..n last2 kering cmtu jek susu..ms peggy tu daku siap beli breast pad segala.tp lgsung xguna dh xde susu..kali ni 2nd baby nk sgt BF cam korg sume..hope kejadian xde susu cam dl xberulang..jelos tgok org byk susu smpai melimpah2kena guna breast pad xbg bj bsah.. Sad Sad . ni tuk 2nd baby ku belum beli pa2 pump tkt kecewa lgik cm dl..tgu deliver tgok camna br beli pump

well...pump tu ada la pembakar semangat tuk fully breastfeed...utk BF bukan bgantung pada pam..sikit atau byk susu perlukan usaha ...

susu tu takkan ada masa u lepas deliver u kena skin to skin with your bb, bg dia suck ur nip even takda susu ..itu adalah ransangan n baru lah msg d hantar n hormon prolactin d rembeskan...baru la susu akan thasil...

if tiada ransangan mind u akan fkir u tak perlukan susu, day by day susu akan surut n surut n kering..

pump adalah tuk mbantu u maintain milk supply during ur working hours so that u can supply EBM to ur baby during ketiadaan u ...ur milk supply tak merundum or kering..

tp apa2 pun USAHA tu penting...


thanks ye amyshazz n yatie mmberi smngat utk ku BF second baby nti..smlm g sale anakku, ku pegang2 nipple protector tu..then hubby ckp nk "nk buat pe tu", ku ckp la nk beli tuk protect nipple if luka time BF nti..then hubby ckp "xpe xyh beli lgik, tgu baby kuar dl br beli, tkt jdik cm 1st baby dl..siap beli breast pad sume last2 xde susu"..haduiii hubby ku ini bukannya nk mmberi semangat tuk ku BF.. Rolling Eyes Rolling Eyes
xpe hope nti pas deliver 2nd baby ni ku bleh BF dengan jayanya n time tu msti hubby pn sukeee..sbb mmg hubby nk sgt ku beri susu ibu kepada anak2ku.. Basketball

Buat la hb mu itu sebagai pembakar semangat..dia dah low kan semangat mu..tp mu buat itu sebagai pembakar tuk mu tunjukkan yang dia SILAP

most of hb2 ni akan pkir -ve cam hb ku dulu2 ku nak beli pump dia ckp dah nak keja nt baru beli..ku beli sorok2 ckp kawan bg...nasib ku beli kalau tak..habis ler ntah2 aku d antara yg sumbat anak ngan FM cos tak ckup persedian nak naik kerja..nasib la ku ni degil hahahah....

bagus2!! sikap degilmu telah menyelamatkan anakmu dr minum FM! chaiyok22!! lol!

kalau mu dah tekad...apa pun tak leh patahkan semangat mu..even anak mu x drct mu akan usaha ngan pump plak...so drect feeding tu penting ..tp pam pun sama penting....

amyshazz
Kenalan Baru

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 11/05/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mylilaida.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  Hayatie on Sun Jun 14, 2009 1:09 pm

secara rasmi ku telah berfreestylo mulai semalam...muahahaha..wahhh..syiokkknyeee!..siap kuak lentang, kupu2 bagai dgn fs ku itu...mueh2.. Twisted Evil

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  syahir on Sun Jun 14, 2009 10:08 pm

Bestnyerr FS. Tu angan-angan tuh.. insyaAllah satu hari nak dapatkan juga.. Amin..

Sekarang ni baru guna Harmony. Setakat baru dua tiga hari ni ok la.. Anak kedua pakai Avent manual. Memang best.. tapi saja je kali ni nak tukar Harmony plak. Anak sulung pulak tak ingat pam apa tapi battery op la. Memang seksa tapi berjasa la juga 5 bulan Smile

syahir
Kenalan Baru

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 14/06/2009
Age : 36
Location : Batu Pahat

View user profile http://ayahwaummibf.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Breastpump

Post  Sponsored content Today at 10:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum