Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Kenalan Baru

View previous topic View next topic Go down

Kenalan Baru

Post  lili11 on Tue May 26, 2009 9:06 am

bounce Salam .. erkkk, dah register nak wat pe lak? Help, I'm lost! Tp aku aktif nih, lompat tak berenti. Nak lompat ke mana nih ... bounce

lili11
Kenalan Baru

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 26/05/2009
Age : 53
Location : Selangor

View user profile http://lili-precious.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  Hayatie on Tue May 26, 2009 10:30 am

lili11 wrote:bounce Salam .. erkkk, dah register nak wat pe lak? Help, I'm lost! Tp aku aktif nih, lompat tak berenti. Nak lompat ke mana nih ... bounce

Amboi..ku pun mcm nak terlompat2 juga ni bounce apo lagi...buka la topic apa-apa yang menarik untuk dikongsi, pastu meh pakat2 ajak member2 hang join sini...saper byk bwk member ku kasi duit raye..eheh Razz

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  mamababy on Tue May 26, 2009 3:35 pm

slm kenal lili.. Very Happy

mamababy
Kenalan Baru

Posts : 44
Reputation : 0
Join date : 20/05/2009
Age : 33
Location : atas kerusi..

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  dhamiraqistina on Tue May 26, 2009 7:09 pm

slmt dtg lili...lompt la g mane2 pn..xde sape nk marah..hehehe

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

nak join!!

Post  elly on Fri Jun 18, 2010 4:22 am

salam semua..

saya elly.. panggey jer akak.. 2-3 hari ni (dah lama actually) akak dok meroyan sebab ebm dah abis Sad baby lak boleh tahan semangatnyer sekali minom. sambil gagah2 mengepam & sambil baca2 blog hayatie.. terjumpa lak jalan nak ke sini.. harap2 sudi terima akak kat sini yer...

elly
Kenalan Baru

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 18/06/2010
Age : 47
Location : Pandan Indah

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  Hayatie on Fri Jun 18, 2010 10:37 am

elly wrote:salam semua..

saya elly.. panggey jer akak.. 2-3 hari ni (dah lama actually) akak dok meroyan sebab ebm dah abis Sad baby lak boleh tahan semangatnyer sekali minom. sambil gagah2 mengepam & sambil baca2 blog hayatie.. terjumpa lak jalan nak ke sini.. harap2 sudi terima akak kat sini yer...

Salam elly

Terima kasih kerana sudi singgah ke teratak buruk hambah ini Laughing

Selamat Mengepam dan teruskan mengepam! You can do it! cheers

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  elly on Fri Jun 18, 2010 1:46 pm

salam yatie,

syukur sangat jumpa blog & XX ni.. kalo tak.. mmg semalam dah give up dah dalam mengepam nih... stressnyer dgn ujian Allah nih.. mana nak layan pam.. mana nak layan kakak si omar yg pot pet pot pet sejak dari celik mata sampai la time tido malam nanti...

elly
Kenalan Baru

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 18/06/2010
Age : 47
Location : Pandan Indah

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenalan Baru

Post  Sponsored content Today at 2:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum