Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

steadyPouch

View previous topic View next topic Go down

steadyPouch

Post  HerniComel on Wed Jul 22, 2009 2:50 am

slm kalian!

projek pouch ku dah bermula hehe alhmdulillah, akhirnya dilorongkan jalan tuk usaha ku ini..seperti yg kujanjikan, mmg ku kasik harga 'tiow2' punyer dr serendah rm45!!! ye kalian dengan rm45 pon kalian leh bergaya dgn si comel...nih kira harga tuk XXmbr. tuk mbr luar up sket kot hehehe..

rm45 spesel tuk single layer sahaja, kain cotton drill, dan ada leg padding lagi you!
harga paling tinggi pon rm67 shj! gilerr murah huhu...mahal sket sbb yg nih japanese cotton+strech cotton, leg padding lak tuh...

macam giler ku letak harga nih tp mmg niat ku lebih kpd nak share dgn seme org keseronokan babywearing nih...dan yang paling penting ku harap dgn harga nih seme lapisan mampu miliki...bukan alasan lagi tuk kita mengelak dr mendukung si Manja chewwwaahhh Razz

harap kalian menyapport usaha murni ku ini...*sila beri tunjuk ajar Cool

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: steadyPouch

Post  Hayatie on Fri Jul 24, 2009 5:36 pm

wah...maju betul usahanita kita ni...insyallah, ku sotongg mu dari tepi..hihi. Buleh la ku ngetess pada hari susu ibu nnti yer..

Azri ku laa ni takmo duk dlm sling cap ayam aku dah. adakah die nak yang branded punyaa..hua hua hua..kalau die dok dlm tu..sure die lentik2 kan badan die nak lepas...huhu.

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: steadyPouch

Post  HerniComel on Sat Jul 25, 2009 1:12 am

muleh2..mu nak test drive just roger ku ataupon tepuk amai-amai -tepuk je bahu ku di hari kejadian...haha cargasss ku hulur steadyPouch ku Razz

tenq atas sotongann mu tuh tuan kedaung! ku mmg memerlukan support tepi kain mu ittew lol!

jemput2lah jenguk kat SINI ye kenkawan cheers

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: steadyPouch

Post  akma on Sat Jul 25, 2009 1:44 pm

ku dh test memang best beb kain dia meterial semua ok sesagt tp d sebabkan tak minat so tak la ku beli dh pulak m darling dania dh jln so memang confirm tak guna dh sling ne ape pun herni gooooodddd jobbbbb bby cheers cheers cheers cheers lol! lol! lol!

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: steadyPouch

Post  HerniComel on Sat Jul 25, 2009 9:52 pm

thanx akma atas testimoni mu ittew...nnt sapa2 nak test drive meh le jumpa ku di hari kejadian k! Very Happy

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

smartPouch

Post  HerniComel on Sun Jul 26, 2009 7:26 pm

alhmdlh...akhirnya steadyPouch ditemani jua dgn smartPouch...

barjaya juga ku hasilkan smartPouch- pouch yg mempunyai hood/penutup kepala reversible.

jemput tgk gambar syok sendiriku di mylittlebooth.blogspot.com Razz

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: steadyPouch

Post  Sponsored content Today at 2:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum