Log in

I forgot my password

Latest topics
» Medela Harmony
Tue Mar 05, 2013 3:45 pm by alliey.5241

» Medela PIS
Tue Mar 05, 2013 3:42 pm by alliey.5241

» Quinny Zapp
Tue Mar 05, 2013 3:36 pm by alliey.5241

» Testing tickers, Avatar,Signature Etc
Mon Dec 05, 2011 10:28 am by mrssyediz

» Selamat Datang!
Mon Dec 05, 2011 9:47 am by mrssyediz

» Aktiviti Penyusuan Susuibu sepanjang Bulan Julai 2011
Wed Jul 13, 2011 7:16 pm by Hayatie

» Salam kenal..
Wed Jul 13, 2011 7:13 pm by Hayatie

» Hai saya orang Baru
Mon Jun 20, 2011 2:00 pm by Hayatie

» oooouuuh~ terjumpa sudah!
Mon Jun 20, 2011 1:02 am by Hayatie

Cit Chat Cak

Cloth Diaper

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Cloth Diaper

Post  Hayatie on Sun Apr 19, 2009 10:36 am

Salam...jom kongsi citer anda dan cloth diapers

Sy pun dah mula menggunakan cloth diaper sejak bulan lepas lagi. Bermula hanya dengan 6 keping brand coolababy. Masa tu memang tak cukup, mesti kena topup dengan DD juga. Sy mula mengumpul sedikit demi sedikit, sekarang saya baru ada 13 keping kesemunya. Oklah, sebagai seorang SAHM, dengan 13 keping itu sy dah boleh tidak menggunakan dd lagi. tapi dengan syarat kena lah basuh tiap2 hari, klu x, xcukup. Pada pendapat saya, tak kira lah brand apa yang kita gunakan as long as kita dpt menjimatkan duit dengan tidak lagi menggunakan DD dan sekaligus dapat menyumbang ke arah penghijaun alam sekitar, tul tak! Wink

Tapi ape yang paling best bila menggunakan cd ini, perasaan lega,selamat,seronok bila tengok anak kita pakai CD. Lega, bila tak yah nak rasa kedekut2 bila time asyik nak tukar DD dulu..hoho (geram bila kejap2 dah poo,dlm hati, habiss la DD ni..huhu). Selamat; rasa bila kalau pakai DD dulu, bila perap2 lama je skit, dah mula risau dlm hati 'ish baye lah perap2 lama dgn gel2 kimia tu sume. Seronok, bila tengok dia pakai CD yang warne warni..huhu.. MOmies2 di luar bagaimana yer? Wink

_________________

Jom singgah belog ku ::http://xclusivelyxpressing.blogspot.com::

Hayatie
Admin

Posts : 344
Reputation : 1
Join date : 18/04/2009
Age : 35
Location : Kajang

View user profile http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  luvhaziq on Mon Apr 20, 2009 12:10 am

salam...
ku plak skang ader 12 keping cd semuanya dr lunatots .stakat nie berpuas ati sbb xpayah susah g beli dd dh.dlu pkai mamy poko so perbelanjaan lebih skit le.skang boleh guna duit yg dk spend every month utk dd tue bt benda lain espc. shopping ler.lgpn warna2 cd nie pelbagai so xbosan ku dk menukar cd bt haziq
dk berkira nk menambah lg bil. cd tue.....tunggu... Very Happy

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  maryaaa on Mon Apr 20, 2009 11:48 am

ku plak start guna cd lebih kurang lima bulan lepas..cd pertama harusss coolababy, masih elok digunakan: sgt sayang. pastu kutop up laa ngan DB, BG, MPBBA, Thirties and my very own brand Crazy Momy.

tujuan asal ku nak bercd: nak jimat duit sbb mmg guna mamypoko ----> mamipokai. scratch
jadi bila ku start bercd ni, jimatlaaa harus 200 sebulan. syok pon yer guna cd, byk kain nak basuh, kuminat tuh. sanggup tido kol 3 pagi nak basuh kain nyer pasal.

kepada kenkawan, beli lah pelbagai jenis cd and brands (wp ku jual cd takle kupromote beli cdku semuanya), cuba, sebab seronok tau. kalo boleh beli semua jenis cd: AI2, AIO, Fitted, Bamboo, Diaper cover etcetc...ku paling suka Fitted and bamboo, tp mahal sket laaa. insert plak, jenama wahmies and gad terbaik (yg penah kucuba), tp harga dia tinggi la sket dr insert yg kujual. Apa2 pun Insert Crazy Momy memadai untuk average wetter kan. flower

maryaaa
Kenalan Baru

Posts : 41
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 40
Location : Kuantan Pahang

View user profile http://www.crazymomy.com www.maryaaa-oogle.blogspot.com www.mary

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  LinCute on Mon Apr 20, 2009 3:40 pm

bounce ku jua baru berjinak2 ngan Cd ni... baru ada 4 pcs.. insya'allah akan mencukupkan 20 pcs baru nak full Cd, tujuannya ku nak jimat dr beli Dd.... so buat masa sekarang ku topup lagi ngan Dd n ku nekad nak beli sebulan 2pcs setiap kali gaji... sila beri semangat yee kengkawan...

LinCute
Kenalan Baru

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 35
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  akma on Tue Apr 21, 2009 10:45 am

AKMA BERJINAK2 NGAN CD LEPAS GTH DI TASIK SHAH ALAM BERTERIMA KASIH SANGAT NGAN KAK SU DIA YG TERANGKAN KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN CD NE BKN AKMA JE YG JATUH CINTA HB PUN ON GAK UTK AKMA TERUS BERCD NE (LOVE U LA B) KIRA TAK RUGI LA AKMA G NGAN HB N DIA PUN DENGAR PENERANGAN CD DR KAK SU (LUNATOTS) TERUS DIA TERBUKA N SETUJU UTK GUNA CD NE LEPAS DIA TENGOK N SENTUH SENDIRI BETAPA SOFTNYA CD NE (THANKS B) MUAH4
TP WAKTU TU TAK BLI PUN BALIK BINCANG N PERTIMBANGKAN BETUL2 BARU AKMA BERANI BELI FES YG AKMA PAKAI COOLABB AKMA BELI DR AISYA N PASTU AKMA BELI LUNA, MC DAH FREE (INGAT NAK TAMBAH LG) N BBCOOL INGAT NAK UPKAN CD NE LG TP TUNGGU BAJET DULU
NAK BELI YG MAHAL2 TAK MAMPU SO BRAND2 NE JE LA PENEMAN B****T ANK KU YG MOGEL TU
SEMUA CD YG AKMA GUNA UTK MY DARLING DANIA NE MEMANG PUAS HATI KIRA BERBALOI LA MY DOTER PAKAI
SEMUA PENERANGAN DR MARYA, HAYATIE, KAK SU, AISYA N SAPA YG KU TERLUPA NAK SEBUT LA
MEREKA SEMUA BANYAK MEMBANTU KU DLM BERCD NE TANPA MEREKA MESTI KU TERHOYONG HAYANG BEB Rolling Eyes PASAL CD NE
THANKS U ALL
TUHAN JE YG DPT BALAS JASA KORANG TU
cheers

AKN KU TAMBAH CD KU UTK FULLY CD YG PENTING KU DPT JIMATKAN POKET KU N HB
TP MEMANG TERASA PENJIMATAN DD BLA DAH GUNA CD TU YG HB KATA PD KU
KU SUKA KU SUKA Laughing Laughing

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  luvhaziq on Tue Apr 21, 2009 11:13 am

caya la akma.lepas nie blh g shopping skali sbb xpayah beli dd dh... Smile

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  akma on Tue Apr 21, 2009 11:43 am

luvhaziq wrote:caya la akma.lepas nie blh g shopping skali sbb xpayah beli dd dh... Smile

YES TU LA DIANYA T
TU YG KU SUKA
NANTI KALAU NAK G SHOPPING JGN LUPA PANGGIL KU N HERNI SEKALI TAU
MU G BERDUA2AN JE NGAN DIA YEEE TAK HIGAT KAT KU PUN geek

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Tue Apr 21, 2009 5:49 pm

hoho~akma..pasni kalu kami pi beronggeng lagik pasti ku takkan mulupakanmu bebeh!!! Razz

Razz ku start beli CD masa Iman dlm peyot lagik...freshbot ngan bumwear...tp sampai skang da lama tak beli n ku nak start beli smula...hoho~yg lain ku beli insert cotton buat ganti lampin...tp ku merasa la juga dah kenal apa itu diaper cover, fitted CD dan pocket CD...

xsabo nk dapat coola nih, hrp dpt fully CDing soon. pastu leh meroyan cuba AI2 pulok wakaka~


Last edited by HerniComel on Tue Apr 21, 2009 9:33 pm; edited 1 time in total

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  FizaCute on Tue Apr 21, 2009 6:13 pm

HerniComel wrote:hoho~akam..pasni kalu kami pi beronggeng lagik pasti ku takkan mulupakanmu bebeh!!! Razz

Razz ku start beli CD masa Iman dlm peyot lagik...freshbot ngan bumwear...tp sampai skang da lama tak beli n ku nak start beli smula...hoho~yg lain ku beli insert cotton buat ganti lampin...tp ku merasa la juga dah kenal apa itu diaper cover, fitted CD dan pocket CD...

xsabo nk dapat coola nih, hrp dpt fully CDing soon. pastu leh meroyan cuba AI2 pulok wakaka~

ku nak itut gak kowang beronggeng, sudi2 lah invite ku skali. Tak besh beronggeng ngan hubbu ni, asyik nak cpt jer Evil or Very Mad

Herni Comel...AI2 ni apa plak. bley terangkan tak pada ku yg masih blum celik CD ni flower

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Wed Apr 22, 2009 12:05 am

hoho~ Fiza Cute...

ni sedikit tak sebanyak pemahaman ku...begini panjang ceritanya hehe ku citer dr fitted dulu sbb takot ku sendiri fenin hehe

1. fitted
sebijik DD-terus pakai je sebab insert seme dah dijahit bagai sekali harung...jadik agak tebal juga.
beza ngan DD cuma xperlu buang of course hehe dan kena pakai dgn diaper cover
tp kalo pakai siang xyah diaper cover pon xpe...kalo mlm pakaikan skali
kelemahan: kena ada diaper cover, susah nak kering

2. AIO aka all-in-one
sama ngan fitted di atas
bezanya xperlu diaper cover lgsung! dah siap ada lapisan PUL pon...udah namanya pon all in one hehe
kelemahan: tebal cam fitted - susah nak kering...kalo musim hujan nangis gak lah kecuali stok CD byk di rumah hehe

3. AI2 aka all-in-two
sebijik tapi tak sejibon hehe dgn AIO tp insert dlm tu tak dijahit skali...tapi kat insert ada snap button tuh...so senang nk cabut bagai, nak sidai pon leh pisahkan mereka hehe
kelemahan: mahal lah antara mereka nih hoho pe lagik...bilalah ku nak ada mende nih,
satu lagik sbb insert dah sedia ada button kan...so nk attach insert lain leceh sket arr..insert lain ada yg xngam ngan brand lain kan...pakai insert biasa takot larik2 pulak ~lainlah kalo ada snap press alat tuk pasang button tuh hehe

so ini lah yg ku paham...kenkawan..kalu ku syilap tolong perbetulkan yeee...ku budak baru blajo, kalo salah ya ampunnn~~~hoho~ geek


Last edited by HerniComel on Wed Apr 22, 2009 12:27 am; edited 1 time in total

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  maryaaa on Wed Apr 22, 2009 12:17 am

aik herni citer kelemahan jerk, citer laa kelebihan gak..

fitted diaper absorption mmg power, espcially kalo yg combo ngan bamboo/hemp. sangat sesuai bg baby yg superheavy wetter. like herni said, last longer. and most material are made of organic cotton/bamboo/hemp which is comfy and antibacterial. even fitted cotton tak stay dry fabric like pocket diapers, baby still rasa selesa.

the drawback: kene pakai diaper cover, bagus jugerk ada diaper cover sbb skali skala kasik bontot baby relax pakaikan ajer lampin and the cover, and cover ni bleh guna lagi cuma tukor dlm jer...yg mmg sah tak ssyok: sgt tebal and lambat kering

AIO: bagi yg malas nak leceh2 masukkan insert dlm pocket, atau snapkan soaker atas cd, or pakaikan cover pada fitted. inilah yg sesuai. sgt mencepatkan pemakaian. drawbak dia tulah lambat kering.

AI2: paling kusuka...sebab sometimes bb k*nc*ng soaker jer yg menjeruk, diaper pant ok lagi, so still leh guna. tapi a bit pricey. the snap button tu cd be a problem to some, but alahhh takyoh guna snap lah, letok jer atas tu. tongue

maryaaa
Kenalan Baru

Posts : 41
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 40
Location : Kuantan Pahang

View user profile http://www.crazymomy.com www.maryaaa-oogle.blogspot.com www.mary

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Wed Apr 22, 2009 12:42 am

maryaaa wrote:aik herni citer kelemahan jerk, citer laa kelebihan gak..

fitted diaper absorption mmg power, espcially kalo yg combo ngan bamboo/hemp. sangat sesuai bg baby yg superheavy wetter. like herni said, last longer. and most material are made of organic cotton/bamboo/hemp which is comfy and antibacterial. even fitted cotton tak stay dry fabric like pocket diapers, baby still rasa selesa.

the drawback: kene pakai diaper cover, bagus jugerk ada diaper cover sbb skali skala kasik bontot baby relax pakaikan ajer lampin and the cover, and cover ni bleh guna lagi cuma tukor dlm jer...yg mmg sah tak ssyok: sgt tebal and lambat kering

AIO: bagi yg malas nak leceh2 masukkan insert dlm pocket, atau snapkan soaker atas cd, or pakaikan cover pada fitted. inilah yg sesuai. sgt mencepatkan pemakaian. drawbak dia tulah lambat kering.

AI2: paling kusuka...sebab sometimes bb k*nc*ng soaker jer yg menjeruk, diaper pant ok lagi, so still leh guna. tapi a bit pricey. the snap button tu cd be a problem to some, but alahhh takyoh guna snap lah, letok jer atas tu. tongue

hoho~maryaaa tu lah ku kata..ku budak baru blajor...so citer pon ikut dan je...

hehe~fiza, penerangan maryaa lagik masyukkk dan mendalam. Kebaikan fitted dan AIO padaku sbb mmg senang mcm handle DD dan lagik baik bila pakai jenis bamboo bagai tuh..tp lagik pricey laa luar kemampuan ku hoho

padaku AI2 mmg best dan pasti menjadi idaman ramai~~tapi kalu mcm ku yg baru nk start fully CD, dgn pilihan pocket CD yg ada skrg nih dah mencukupi..esok2 dah byk koleksi baru lah ku boleh menjulingkan mata pada AI2 ni pulak hehe

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  FizaCute on Wed Apr 22, 2009 10:17 am

Tima kasih yer sifu, atas tunjuk ajar dan peneranganmu mu. flower

Fuhhhh.....nak kena study banyak pasal CD ni. Ligat dah kpala otak ku berpusing2 ni ha nak pahamkan btul2 Arrow

FizaCute
Kenalan Baru

Posts : 73
Reputation : 0
Join date : 20/04/2009
Age : 37
Location : Pandan Village

View user profile http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  akma on Wed Apr 22, 2009 1:30 pm

WAHHHHHH
HERNI DAH TURUN ILMU
BAGUS2
cheers cheers

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Wed Apr 22, 2009 2:23 pm

aduh akma...malu arr Embarassed walopon ilmu ku cuma sekangkang kera je... ku tetap suke share ngan kalian~mudah2an makin bertambah bank ilmu ku hoho~

sharing is caring tak gitu Razz

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  akma on Wed Apr 22, 2009 3:24 pm

TU YG KU SUKA N SAYANG BANGET NGAN KORANG NE

SHARING IS CARING BEB

akma
Kenalan Baru

Posts : 238
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 33
Location : bATU cAVES

View user profile

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  dhamiraqistina on Thu Apr 23, 2009 6:02 pm

tlg bgtau ku mane kalians beli insert cd tu..ku mau borong utk teruna ku 2 org itew.... lol!

dhamiraqistina
Kenalan Baru

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009
Age : 31
Location : klang, selangor

View user profile http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Wed Apr 29, 2009 3:17 am

dhamiraqistina wrote:tlg bgtau ku mane kalians beli insert cd tu..ku mau borong utk teruna ku 2 org itew.... lol!

qis, mu serius ke nk borong ni wehhh Very Happy byk online biz yg jual insert nih...mu nk yg microfibre kah? bese rm15 ke atas lah...tak tahu lah kalu mu beli byk2 leh cowteam lagik murahhh hihi...

maryaaa, mu tak jual insert kah? haaa tu potential customer dah panggil tu Razz

p/s: kalian, saja saling mengingati...microfibre insert jgn direct touch ke bb skin tauuu...boleh merengsakan sbb bahan penyerap nye kan powerrrr Very Happy

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  tumitu on Wed Apr 29, 2009 9:32 am

Dulu masa pergnant ku cari info pasal susu ibu.. pastu bila dah bersalin..ku cari info pasal nak buat mkanan baby bila dah 6 bulan... then baru la ku terjebak dgn cd... Bayangkan masa Zafran umur 8 bulan ku baru kenal cd... Ku duk kata..pasai pa laaaa ku lambat tahu..kalo tak.. bykkkk dah duit jimat...

So.. start dari zafran 8 bulan.. ku gali2.. ku beli2..kumpul2 cd... (sampai hubby kata..kjgn talkde duit nak makan duk beli cd)... alhamdulillah.. start zafran 1 tahun 2 bulan.. ku dah tak beli dispo n dah leh fully cd Zafran

Laa ni koleksiku ada dalam 22 cd.... 20 ku guna.. lagi 2 dah tak muat ngan Zafran (size S)
Ku rasa relakssssssss jek bila p shopping barang dapur sbb tak perlu beli DD dah.... Jimat byk!! So leh shopping baju mak lak.. muahahhahaha

tumitu
Kenalan Baru

Posts : 60
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009

View user profile http://gemalam.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Wed Apr 29, 2009 3:50 pm

tumitu~ku sotongggggggggg Laughing ku pon dah xsaba nk fully cding nih...

ha qis...nih sorg lagik tokeh cd dah maiiii tumitu, kasik promote sket haha Razz

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  tumitu on Wed Apr 29, 2009 4:23 pm

kehkeh... kengkawan..meh la bercd.... ku dah tahu kenapa org yg ska cd ber cd...
jimat..selamat.. sib baik ku tak addict..ku beli mengikut keperluan....
kalo addict... bahaya woo.. hahahhaa

tumitu
Kenalan Baru

Posts : 60
Reputation : 0
Join date : 21/04/2009

View user profile http://gemalam.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  luvhaziq on Wed Apr 29, 2009 10:37 pm

tumitu wrote:kehkeh... kengkawan..meh la bercd.... ku dah tahu kenapa org yg ska cd ber cd...
jimat..selamat.. sib baik ku tak addict..ku beli mengikut keperluan....
kalo addict... bahaya woo.. hahahhaa

betul betul betul...
ku pn tkt ku teraddict mmbeli cd nie.bkn ape nnti ku selalu terbeli yg mahal2 bangat yg bakal menembuskan lubang poket ku suamiku Laughing

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  HerniComel on Thu Apr 30, 2009 12:04 am

luvhaziq wrote:
tumitu wrote:kehkeh... kengkawan..meh la bercd.... ku dah tahu kenapa org yg ska cd ber cd...
jimat..selamat.. sib baik ku tak addict..ku beli mengikut keperluan....
kalo addict... bahaya woo.. hahahhaa

betul betul betul...
ku pn tkt ku teraddict mmbeli cd nie.bkn ape nnti ku selalu terbeli yg mahal2 bangat yg bakal menembuskan lubang poket ku suamiku Laughing

luv, lubang idung tak tembus skali ke?! wakakaka Razz pandai mu korek idung kt blog ku yeeeee...jgn calit kt dinding blog aku tau hahaha lol! lol! lol!

HerniComel
Moderator

Posts : 191
Reputation : 0
Join date : 19/04/2009
Age : 35
Location : gombak, kl

View user profile http://dmostsantai.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  luvhaziq on Thu Apr 30, 2009 12:11 am

HerniComel wrote:
luvhaziq wrote:
tumitu wrote:kehkeh... kengkawan..meh la bercd.... ku dah tahu kenapa org yg ska cd ber cd...
jimat..selamat.. sib baik ku tak addict..ku beli mengikut keperluan....
kalo addict... bahaya woo.. hahahhaa

betul betul betul...
ku pn tkt ku teraddict mmbeli cd nie.bkn ape nnti ku selalu terbeli yg mahal2 bangat yg bakal menembuskan lubang poket ku suamiku Laughing

luv, lubang idung tak tembus skali ke?! wakakaka Razz pandai mu korek idung kt blog ku yeeeee...jgn calit kt dinding blog aku tau hahaha lol! lol! lol!
bak tisu satu.klau dk ku calit gak.. Laughing

luvhaziq
Kenalan Baru

Posts : 118
Reputation : 0
Join date : 18/04/2009
Age : 34
Location : kl<>jitra

View user profile http://luvhaziq.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  nik-mm on Thu Apr 30, 2009 1:29 am

bile la agakkkknye..mr siamu suami mau luluskn permohonnku nk berCDing..susah hatiku..ku mau guna duit sndiri pun x di lampu hijaukannye.. di manakah silapku..salah teknik pujukan rayu kah?

nik-mm
Kenalan Baru

Posts : 296
Reputation : 1
Join date : 21/04/2009
Age : 32
Location : klang, selangor.

View user profile http://www.nik-kingsyah.blogspot.com.my

Back to top Go down

Re: Cloth Diaper

Post  Sponsored content Today at 10:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum